Sagsdata

Sagsnr.
JN08084
Kontant
5.595.000
Udbetaling
280.000
Brutto / netto
22.572 / 20.081
Boligtype
Villa
Opført
1975
Energimærke
E
Boligareal
269 m2
Kælder
278 m2
Grundareal
1.302 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/3
Ejerudgift pr. mdr.
6.230 kr.
Forbrug pr. mdr.
3.644 kr.

Solbjærget 1
3460 Birkerød

PLADS TIL
DEN STORE
FAMILIE

I et roligt kvarter i Birkerød ligger denne pragtfulde og meget indbydende villa, hvor fantastiske finesser og lækre rammer forenes på elegant vis. Med hele 470 etagemeter og tre etager er der plads til den store familie, to generationer eller et liberalt erhverv, og herlighederne stopper ikke her. I den store, lukkede have venter jeres egen saltvandspool og et rummeligt terrasseområde.

Ejendommen er løbende vedligeholdt. I 2018 blev der installeret en varmepumpe i kælderen samt isat nye døre indvendigt i stueplanen, mens man senest i 2019 afhøvlede parketgulvene. Derudover er der både solceller og solfangere. En af husets forcer er det flotte alrum med et snedkerlavet køkken, hvor særligt den charmerende pejseindsats sætter stemningen i de kølige måneder. Fra stuesektionen kan I bevæge jer ud i den isolerede og integrerede udestue med gulvvarme. Videre er der tre værelser, det ene med walk-in-closet, samt tre badeværelser. Bemærk også den unikke hall med brændeovn, blyindfattede ruder og ikke mindst skifergulvet, som forener stue- og underetagen. Nedenunder er der et køkken, to værelser, to disponible rum samt en garage, og kun fantasien sætter grænser for de mange anvendelsesmuligheder. Et niveau længere nede får I en vinkælder, et multirum, en gildesal og et værksted. Udenfor ligger den private have med et sydvendt poolområde, der henleder tankerne til varmere himmelstrøg med den sydlandske stemning. Saltvandspoolen har eget maskinrum, og en robot fjerner snavs fra bunden, hvorfor der er brug for minimal vedligeholdelse. Endvidere er der en overdækket terrasse samt en balkon langs boligens sydøstlige mure.

I bosætter jer i et roligt kvarter. Snør løbeskoene, og tilbagelæg 360 meter til Eskemose, hvorfra et stisystem leder jer til Sjælsø. I samme afstand ligger den nærmeste daginstitution, mens der er 500 meter til supermarkedet. Cyklen tager jer til flere skoler og til S-toget.