Sagsdata

Sagsnr.
JNH02018
Kontant
9.950.000
Udbetaling
500.000
Brutto / netto
40.198 / 35.674
Boligtype
Villa
Opført
1975
Energimærke
G
Boligareal
133 m2
Grundareal
403 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.655 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.294 kr.

Linstowsvej 1
2960 Rungsted Kyst

Udsigt
til
Øresund

En gennemført indretning, stærke materialevalg og skøn udsigt til Øresund. Det, og meget mere, er, hvad der venter jer på Linstowsvej 1 i Rungsted Kyst. Den smukke villa er fra 1975, og breder sine veludnyttede kvadratmeter over halvandet plan. Ejendommen er grundmuret, vandskuret og med et japansk inspireret-stråtag, der understreger husets unikke arkitektur. Niels Fagerholt tegnede huset til sin mor som boede her nogle få år. Siden har nuværende ejere boet her i 37 år. Med det samme I træder indenfor, fornemmer I tydeligt, hvordan alt er passet på og vedligeholdt gennem årene.

Indretning: Entré til glasoverdækket mellemgang med adgang til hovedhuset til den ene side og fuldt anvendeligt anneks til den anden. Hovedhuset er indrettet med et imponerende højloftet køkken-alrum, hvorfra der er udsigt til Øresund og den velplejede have. Stort velindrettet soveværelse med indbyggede skabe i mahogni og badeværelse med rund bruseniche og vaskefaciliteter. 1. sal er indrettet som et åbent rum, opdelt af stor smuk pejs i midten, hvilket giver mulighed for kontor/arbejdsplads i den ene ende med sublim udsigt til Øresund og opholdsstue i den anden ende. Udhuset indeholder disponibelt rum med hems, samt badeværelse. Dette er dog ikke godkendt til beboelse. Overalt i boligen er der spanske terrakotta klinkegulve med gulvvarme. Køkkenet, trappe og døre er i mahogni.

I den lune årstid skubber I den brede glasdør til side i alrummet og fortsætter ud på terrassen. Herfra føres I ud i den pragtfulde have med et væld af frodig beplantning og forskellige hyggekroge. Jeres nye hjem er placeret i et stille kvarter med 75 meter til vandkanten og få hundrede meter til Rungsted Havn. I får omtrent en kilometer til Rungsted Skole, daginstitution og Rungsted Kyst St., samt golfklub.

Dette er en villa, der skal opleves! Ring nu for en fremvisning.