Åbent hus: 27/9 kl. 14:45-15:05

Sagsdata

Sagsnr.
JN08096
Kontant
6.495.000
Udbetaling
325.000
Brutto / netto
26.276 / 23.292
Boligtype
Villa
Opført
1934
Ombygget
1980
Energimærke
D
Boligareal
126 m2
Kælder
63 m2
Grundareal
560 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.347 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.343 kr.

Virumvej 6
2830 Virum

NÆR BYLIV
& GRØNNE
OMRÅDER

ÅBENT HUS MED TILMELDINGSKRAV SKAL SKE TIL fh@jespernielsen.dk
På grænsen mellem Virum og Lyngby får børnefamilien nem adgang til alt, hvad hjertet begærer af smuk natur, storbymiljø og velrenommerede skoler. Tilmed venter der en uovertruffen og gennem renoveret villa, der er bygget i en tid, hvor håndværksfaget var præget af en særlig ihærdighed med stort fokus på gode materialevalg.

Det er således et flot syn, der møder én her på Virumvej 6, hvor det røde tegltag stikker op blandt havens grønne træer. Hverdagens hyggelige stunder kommer uden tvivl til at centrere sig om det skønne opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse. Det originale trægulv får rummet til at emme af atmosfære, mens de elegante radiatorskjulere på fineste vis værner om husets aner. I Vordingborg-køkkenet akkompagneres de stilrene, hvide fronter af en varm mahognibordplade med masser af plads til de kulinariske eventyr. Stueplanet afrundes af et toilet og et værelse. Trappen slår et herskabeligt sving op mod førstesalen, som er indrettet med to værelser og et lækkert badeværelse med et vægmonteret toilet. Den boliglignende underetage byder på endnu et badeværelse, hvor selvforkælelse får en helt ny betydning i den glasafskærmede bruseniche med regnbruser og linjeafløb. Med to disponible rum åbnes der desuden op for et hav af muligheder – der kan eksempelvis etableres en stilfuld vinkælder eller et hobbyrum til kreative udfoldelser.

Udenfor sørger de strategisk placerede træer for at afskærme haven fra nysgerrige blikke. Der dannes således en privat oase, som indhylles i grøn beplantning, hvor særligt det gamle nøddetræ sammen med de store laurbærbuske skaber et smukt sceneri. Når dagen går på hæld, vil træterrassens integrerede spots lyse op mod huset, så udemiljøet får tilført en nærmest sydlandsk stemning.

Der er rig mulighed for at gå dejlige ture i den nærliggende Sorgenfri Slotspark, mens både bus og S-tog giver gode forbindelser til København, som også nås på en frisk cykeltur.