Sagsdata

Sagsnr.
JN07986
Kontant
11.850.000
Udbetaling
595.000
Brutto / netto
47.872 / 42.486
Leje pr. mdr.
33.000
Depositum
66.000
Boligtype
Villa
Opført
1974
Ombygget
1985
Energimærke
D
Boligareal
464 m2
Kælder
135 m2
Grundareal
1.392 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/1
Ejerudgift pr. mdr.
16.074 kr.

Louise Park 18
2960 Rungsted Kyst

464KVM I
RUNGSTED
KYST

Med Rungsted Golfklub på den ene side og Rungsted Havn på den anden må der sandelig siges, at være tale om en fabelagtigt beliggenhed her på Louise Park 18. Den store villa breder sig over hele 464 velindrettede kvadratmeter, der blandt andet byder på charmerende detaljer såsom gule murstensvægge, hvidpigmenterede lofter og elegante parketgulve i stuen.
På denne adresse bor man med alle Rungsteds fristelser og lyksaligheder lige uden for døren. Der er nemlig ganske kort afstand til de velbesøgte spisesteder og de spændende butikker ved bycenteret, ligesom stationen hurtigt nås til fods.

Husets absolutte hjerterum er stuen, som strækker sig helt fra hoveddøren til terrassen for et fantastisk rumforløb. Særligt de gulvlange vinduespartier spreder en unik stemning i kraft af udsigten til havens vårgrønne kulisse. Her vil pejsens blafrende flammetunger kaste et gyldent skær over familiehyggen, mens udestuens lune atmosfære sikres af både pejs og gulvvarme.
Det klassiske Poggenpohl-køkken er udført med smagfulde trælåger samt et nyt køle-fryseskab med isterningmaskine og vanddispenser. De fire værelser er alle fortrinligt indrettet med god skabsplads og eget bad, ligesom de alle har udgang til haven. Dog skiller det skønne masterbedroom sig ud med yppige forhold i form af et stort badeværelse med dobbelt brus og karbad. Stueplanet fuldendes af et gæstetoilet samt et bryggers, som tilgås direkte fra den dobbelte garage med fjernbetjent port.
I den høje kælder vil enhver spillefugl kaste sig over billardkøerne, mens den hobbyinteresserede straks får idéer til, hvordan de øvrige rum bedst udnyttes. Underetagen indeholder videre et toilet samt en vinkælder til de dyre dråber.

I den ugenerede have drages man øjeblikkeligt af vuet over naturens farvespil med marker og golfbane for enden af plænen. Det vidunderlige syn kan nydes fra den overdækkede terrasse, som vil udgøre et sandt fristed, når sommersolen skinner fra en skyfri himmel.