Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01255
Boligtype
Villa
Opført
1935
Energimærke
F
Boligareal
145 m2
Kælder
90 m2
Grundareal
622 m2
Stuer/Vær./Etager
3/2/3

Engvej 64
2300 København S

VILLA
MED
KARISMA

Her får I noget så sjældent som en centralt beliggende villa, hvor man bor helt tæt på skole, indkøbsmuligheder og metrostation. På Engvej er der ro til at nyde solen og fuglenes fløjten i den charmerende, lukkede baghave, og der er blot seks minutters gang til Amager Strandpark, der frister med gode bademuligheder, strande og stisystemer til gå- eller løbeture. Den efterspurgte Skolen ved Sundet ligger lige om hjørnet, og Amager Strand Metrostation med hurtig og nem adgang til København, kan nås på bare fire minutter til fods. Nærområdet byder desuden på utallige indkøbsmuligheder, takeaway, caféer samt fine restauranter – kort sagt alt, hvad hjertet kan begære. 4,5 km til Kgs. Nytorv.

Den røde murstensvilla er opført i 1935 og rummer ikke mindre end 235 etagemeter fordelt på stueplan, første sal og en kælder med masser af potentiale. Her er der fra begyndelsen lagt vægt på de gode materialevalg og de fine detaljer, og det betyder, at I kommer til at nyde godt af smukke gulve i sildebensparket, originale fyldningsdøre, charmerende, blyindfattede ruder og betagende stuklofter med de fineste rosetter. I stueetagen kan I se frem til at nyde tilværelsen i to lyse stuer en suite, i den elegante spisestue og ikke mindst i det hyggelige køkken, der er indrettet med spiseplads og
elementer i massivt egetræ. Fra den ene stue er der udgang til en skøn, solbeskinnet terrasse med kig til forhaven, mens der fra køkkenet er udgang til en stor fliseterrasse, hvorfra man kan nyde synet af den frodige baghave. På første sal venter et lyst og rummeligt badeværelse med badekar, et stort, flot soveværelse med indbyggede skabe og mulighed for at lave udgang til altan samt et nydeligt værelse. Endelig er der den 90 kvadratmeter store kælder, der er indrettet med værksted, kombineret vaskerum og badeværelse samt tre gode rum, der kan bruges som kontor, gæsterum, hobbyrum eller andet.

En helt igennem dejlig villa med et væld af flotte finesser. Påregn modernisering/renovering.