Sagsdata

Sagsnr.
JN08101
Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Brutto / netto
20.156 / 17.932
Boligtype
Villa
Opført
2012
Energimærke
B
Boligareal
140 m2
Grundareal
291 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
3.796 kr.
Forbrug pr. mdr.
583 kr.

Bistrupvej 61C
3460 Birkerød

DIREKTE
UDGANG
TIL SKOV

Centralt i Birkerød og med direkte adgang til skoven ligger dette nydelige Lind og Risør-hus, der fremstår i flot og indflytningsklar stand med gode materialevalg og en gennemtænkt planløsning. Boligen er opført i 2012 og byder på 140 veludnyttede kvadratmeter fordelt på to etager samt en dejlig, overskuelig have, hvor solen og fuglenes fløjten kan nydes i fulde drag. Med sine tre gode værelser og den attraktive beliggenhed udgør denne flotte bolig den perfekte ramme om børnefamilien, men også parret uden børn kan få glæde af de naturskønne omgivelser og nærheden til byens mange tilbud og muligheder.

Bag den flotte murstensfacade gemmer der sig en lys og indbydende entré med skabe til familiens overtøj og åben forbindelse til den store stue, der er indrettet med lyse parketgulve og store vinduespartier, der giver et fantastisk udsyn over den hyggelige have, der er anlagt med grønne plæner, blomstrende buske og en østvendt fliseterrasse terrasse, der nærmest indbyder til mindeværdige stunder. Hvis det ønskes, er der desuden mulighed for at anlægge en terrasse i bunden af haven, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes i ro og fred. På den anden side af entréen et rummeligt køkken med spiseplads, hvide elementer og bordplader i mørk granit. Endelig byder stueetagen på et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt et nydeligt badeværelse med brus.
Førstesal byder på et dejligt stort soveværelse med indbyggede skabe, to gode værelser – ligeledes med skabsplads, møblérbar repos – samt et lækkert badeværelse med bruseniche, badekar og væghængt toilet. Med til ejendommen hører også et mindre udhus. Huset opvarmes ved hjælp af et naturgasfyr, og der er gulvvarme overalt, ligesom IHC anlægget sørger for et behageligt indeklima.

Haven er omkranset af tætte hække, så her kan man nyde sommeren uden at bekymre sig om nysgerrige blikke, og får man trang til mere natur, venter skoven for enden af haven, mens Birkerød Sø blot er en kort gåtur derfra. Byens populære skoler Bistrupskolen, Toftevangsskolen og Birkerød privatskole, ligger tæt på adressen, og også gymnasiet, stadion, dagligvarebutikkerne og Birkerød Station, hvorfra der går S-tog til København, kan nås på under fem minutter på cykel.
En virkelig spændende bolig til jer, der drømmer om at bo i lyse og moderne rammer uden at gå på kompromis med kvalitet og beliggenhed.