Sagsdata

Sagsnr.
JNH02021
Kontant
4.200.000
Udbetaling
210.000
Brutto / netto
17.015 / 15.097
Boligtype
Rækkehus
Opført
1980
Energimærke
C
Boligareal
146 m2
Grundareal
326 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.849 kr.
Forbrug pr. mdr.
814 kr.

Christianshusvej 55
2970 Hørsholm

EN
ATTRAKTIV
PLACERING

Eftertragtet enderækkehus i èt plan.

Udgang til privat og sydvest orienteret have med stor terrasse.

Attraktivt enderækkehus på Christianshusvej kan nu blive jeres, og højdepunkterne står nærmest i kø hos denne attraktive bolig. Boligen er placeret således at i får et sydvestvendt udsigt over de grønne arealer. Enderækkehuset, fremstår som en kædevinkelvilla med privat lille have liggende ud til bebyggelsens grønne fælles arealer, hvilke betyder at det faktisk føles som en villa. Dette understreges yderligere af det arkitektoniske udtryk med de forskudte vinkelhuse. Ejendommen er opført i 1980 og løbende renoveret, blandt andet er det gule tag skiftet i 2004 og gasfyret er udskiftet i 2013 og i 2019 er de fleste vinduer udskiftet. Huset fremstår rummeligt og lyst med en ny renoverede vægoverfalder og hvidolieret egetræsparketgulve.

Den fordelagtige planløsning matcher fuldt ud den moderne families ønsker med åben forbindelse mellem køkkenet og stuen. I køkkenet er der plads til en spisekrog, mens det lange middagsbord kan opstilles i stuen, medmindre terrassen skal i spil. Denne kan tilgås direkte fra den lyse stue, så I får et dejligt flow mellem inde og ude i de varme måneder. Boligen har tre værelser – ét er en forældresuite med eget badeværelse. De resterende er etableret i den modsatte ende af huset, hvor endnu et badeværelse tilgås via gangarealet. Dette ligger lige ved den rummelige entré sammen med et praktisk bryggers.

Haven er en ugeneret oase med en solrig sydvestvendt terrasse fra 2017 i jatobatræ. Fra terrassen nyder I også godt af den åbne, grønne udsigt, og der er endda en låge fra haven ud til fællesarealerne med legeplads og boldbane. Fortil har I desuden en carport med et tilknyttet skur. Der er gode stisystemer i området, hvor den lille sø bidrager til idyllen, mens I også føres videre til Usserød Skole og det centrale Hørsholm med blandt andet Hørsholm Midtpunkt. Adressen er blot 250 meter fra den internationale skole NGG, ligesom I har gåafstand til både dagligvarebutikker og busstoppested.

Et rækkehus med mange indretningsmuligheder, der henvender sig bredt – lige fra det pladskrævende par til en familie, der har brug for mange værelser.

Skal dette være jeres nye hjem? Så ring til os allerede i dag for at høre nærmere og bestille en fremvisning.