Sagsdata

Sagsnr.
JNH02023
Kontant
2.895.000
Udbetaling
145.000
Brutto / netto
11.748 / 10.422
Boligtype
Rækkehus
Opført
1983
Energimærke
D
Boligareal
91 m2
Grundareal
229 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.369 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.159 kr.

Christianshusvej 103
2970 Hørsholm

SKØNT OG
VELHOLDT
RÆKKEHUS

Super funktionelt og i rigtig fin stand.

Hele 2 hyggelig terrasser på hver sin side af huset.

Beliggende ugeneret i meget børnevenlige omgivelser tæt på grønne områder.

Oprindeligt med 3 soveværelser, hvilket forsat er nemt at etablere.


Her får du et skønt og indflytningsklart rækkehus i Hørsholm med en god planløsning og to lækre træterrasser. Boligen indeholder køkken-alrum, to værelser og dejlig stue med brændeovn og udgang til haven. Du er tæt på det mest nødvendige i hverdagen. Denne veldisponerede bolig befinder sig i et hyggeligt og roligt kvarter med 60 rækkehuse, som ligger forskudt og dermed ugeneret af hinanden. Fra havelågen går du direkte ned ad den flisebelagte sti gennem ejendommens charmerende have og hen til hoveddøren.

Med indgang fra entréen træder du ind i det fine køkken-alrum, der byder på et velholdt køkken og plads til spisebordet. De behagelige rammer fortsætter i den indbydende og lyse stue med udgang til træterassen og haven, hvor der ligeledes er brændeovn til de mørkere vinterdage. Rummet har mange indretningsmuligheder til både et hyggeligt sofahjørne samt middage ved spisebordet. I vil opleve et spændende rumforløb med forskudt plan ned til soveafdelingen. Her møder I de to værelser, som fremstår lyse og rummelige og fra det ene er der udgang til husets anden træterrasse med morgensol. Badeværelset har bruseniche, mens bryggerset kommer med vaskemaskine og tørretumbler samt giver adgang til det praktiske loft til opbevaring.

I haven er der rig mulighed for et pusterum fra hverdagen i smukke og rolige omgivelser. På den pragtfulde træterrasse med fuld aftensol er der god plads til både havemøbler og grill. Ønsker du at sidde og nyde aftensmaden i skygge, kan markisen køres ud. Haven er overskuelig og nem at passe, og til slut får du et godt redskabsskur. Til ejendommen hører et grønt fællesareal med gode muligheder for aktiviteter samt gratis parkeringsplads. Adressen ligger i et fredeligt område tæt på indkøb, daginstitutionen Ællingen, skole og transportmuligheder.

Skal dette være jeres nye hjem? Så ring til os allerede i dag for at høre nærmere og bestille en fremvisning.