Sagsdata

Sagsnr.
JN08021
Kontant
6.250.000
Udbetaling
315.000
Brutto / netto
25.273 / 22.489
Boligtype
Villa
Opført
1999
Energimærke
C
Boligareal
155 m2
Grundareal
1.632 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
8.562 kr.

Rundforbivej 20
2950 Vedbæk

IDEEL
FAMILIE
VILLA

Her er et hjem, hvor det er virkelig tydeligt, at det er bygget med en vision og en drøm. Huset har en sydlig charme over sig både ude og inde i sin arkitektur og gedigne materialevalg, der giver én lyst til at tage en siesta på terrassen og sippe sangria, mens træerne kaster en kølig skygge. Villaen ligger i Trørød, og her er du tæt på skole, indkøb og natur.

Huset er opført i 1999 og fremstår i en flot og indflytnings klar stand med sin hvide facade, mørke rammer om de store vinduespartier og røde tegltag. Huset ser udefra ud som om, at det er bygget i tre forskudte dele, og rundt om huset følger en terrasse. Til ejendommen hører også en carport.

De 155 m2 er fordelt over et plan, og over det hele er der lagt et flot klinkegulv i en varm nuance, som sender tankerne hen mod de varmere himmelstrøg. Især i køkken-alrummet, hvor der også dannes et karakteristisk mønster, der omkranser det sted, hvor spisebordet skal stå. Her er loft til kip med vinduer langs kippen, som sammen med de store glaspartier virkelig bidrager til en lys og luftig atmosfære. Stuen ligger i forskudt plan og her er igen et imponerende loft til kip. Faktisk er den detalje videreført i alle husets fire værelser og to badeværelser samt bryggers, hvilket understreger, at her er tænkt over hver en detalje. Det ene badeværelse har muret bruseniche, mens det andet badeværelse har badekar.

Haven er stor og holdt helt enkel med en langstrakt plæne med enkelte træer og et legehus. Det store terrassemiljø er i to niveauer, der begge er orienteret mod syd, så her er sol hele dagen. Endvidere er der en gedigen dobbelt carport med cykelskur og loft.