Sagsdata

Sagsnr.
JFN01264
Kontant
3.495.000
Udbetaling
175.000
Brutto / netto
14.148 / 12.517
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1798
Boligareal
56 m2
Stuer/Vær.
1/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.089 kr.
Forbrug pr. mdr.
916 kr.

Kompagnistræde 7A, 1. TH.
1208 København K

COZY
BOLIG I
STRÆDET

Velkommen indenfor i denne skønne københavnerlejlighed, beliggende tilbagetrukket i en charmerende lille gård på Strædet i hjertet af København, med gåafstand til Tivoli, Højbro Plads samt metro ved Gammel Strand kun 200 m væk. Du befinder dig i det klassiske København med Frederiksholms Kanal som din baghave. Kompagnistræde byder på det hyggeligste caféliv og masser af specialbutikker.

Denne smukke lejlighed fremstår moderne og ualmindelig smagfuld, ugeneret fra Strædets lyd. Lejligheden har en åben entré til et lækkert og stilrent køkkenalrum med nyere køkken, der indeholder både vaskemaskine, opvaskemaskine og kombinationsovn. Et rummeligt spiseområde med hyggelig brændeovn, der supplementer godt til elvarme, og med en speciallavet hjørnebænk, der giver plads til mange gæster. Lejligheden gennemgik en større renovering i 2017, hvor bl.a. køkken og gulve i køkkenalrummet blev udskiftet og væggene blev filtet og malet. Badeværelset med sin separate bruseniche fremstår i en rå og urban stil, som passer perfekt til resten af lejligheden. Smukke synlige fritlæggende bjælker overalt i lejligheden giver karakter og indtryk af det gamle København.

Lejligheden har en perfekt og veldisponeret planløsning, særdeles oplagt som forældrekøb.
Som beboer i ejerforeningen Kompagnistræde 7-7A har man adgang til gård, cykelparkering og eget loftsrum. Det er tilladt at holde en hund eller en kat. Udlejning er tilladt. Der er ikke planer om større renovationer i foreningen. I 2018 blev der installeret nyt elektrisk port-system med kamera.