Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN08102
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1973
Energimærke
D
Boligareal
119 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/1

Vejlesøparken 12, 5. TV.
2840 Holte

FLOT
TERRASSE
LEJLIGHED

Virkelig flot og meget solrig terrasselejlighed på 119 kvm. bolig + stor og solrig terrasse, hvorfra der er en skøn udsigt til Vejlesø.

Lejligheden er blevet gennemgribende renoveret for 3 år siden, og fremtræder i en meget flot og indflytningsklar stand, med flot køkken, badeværelse samt gæstetoilet, ligesom der også er gode detaljer såsom radiatorskjulere. Elevator og kælderrum.

I Vejlesøparken er man tæt på offentlig transport uden at være generet af støj, og man er tæt på indkøbsmuligheder i såvel Holte som i Virum. Desuden er Vejlesøparken et meget velholdt boligkompleks, og fremstår med sine store, grønne parklignende arealer, som et meget attraktivt byggeri. I gåafstand findes ydermere rekreative områder som Geels Skov og Vejlesø.

Lejligheden indeholder: Flot og lyst køkken/alrum, lys og indbydende opholdsstue, med udgang til både østvendt altan og den fantastiske vestvendte terrasse med markiser og smuk udsigt. Fra en fordelingsgang er der adgang til lækkert badeværelse med bruseniche og flot gæstetoilet med vaskefac.. Endvidere soveværelse med adgang til eget påklædningsværelse og lyst kontor/værelse med indbygget skab. Absolut en fantastisk velbeliggende lejlighed i Vejlesøparken.

Der er mulighed for, at leje en garageplads i ejendommen.

EN SJÆLDENT UDBUDT PERLE.