Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02101
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1899
Energimærke
D
Boligareal
49 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1

Hjørringgade 11, 2. th.
2100 København Ø

OPLAGT
FORÆLDRE
KØB

Yderst præsentabel Østerbro-ejendom med flotte detaljer og beliggende attraktivt på Indre Østerbro nær Nordhavn S-station og Metro. Fitness World og cafeer ligger lige rundet om hjørnet.

Velindrettet og flot 2-værelses lejlighed i hjertet af Østerbro udbydes nu til salg. Lejligheden har netop gennemgået en modernisering med bl.a. nyt sort køkken med opvaskemaskine og nye fliser på bad og toilet. Alle vægge er blevet spartlet og fremstår nymalet, nye stikkontakter og flotte nye massive plankegulve. Lejligheden består endvidere af en fordelingentré, stort soveværelse til gården, lækkert køkken, rummelig stue. Sund og velfungerende ejerforening. Der er fjernvarme, dørtelefon, brugsret til kælderrum samt hyggeligt gårdmiljø med borde og bænke. Lejligheden er ideel som forældrekøb, delelejlighed eller singlen, der sætter pris på luksus.

Lejligheden ligger i gåafstand til det hyggelige caféliv omkring Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade samt Bopa Plads, og er man til rekreative områder er man tæt på Kastellet, Langelinie, Søerne, Fælledparken og om sommeren er der bare 5 min. på cykel, hvis man har lyst til at bade i Svanemøllebugten eller i det nye havnebassin i Nordhavn. Skal vennerne imponeres kan anbefales en tur på restauranten The Silo, som er åbnet i det nye Nordhavn.