Åbent hus: 27/9 kl. 12:00-12:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNG02043
Kontant
9.495.000
Udbetaling
475.000
Brutto / netto
38.243 / 34.064
Boligtype
Villa
Opført
1927
Energimærke
C
Boligareal
184 m2
Kælder
135 m2
Grundareal
790 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/3
Ejerudgift pr. mdr.
5.393 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.138 kr.

Hulkærvej 29
2870 Dyssegård

CHARME-
RENDE
VILLA

TILMELDING TIL ÅBENT HUS TIL ld@jespernielsen.dk
På en skøn adresse i ét af Dyssegårds rolige kvarterer ligger denne gulstensvilla og emmer af elegance med sin klassiske murermesterstil. Her er de løbende istandsættelser nemlig sket med stor respekt for husets aner, således at de mange fine detaljer indgår i et harmonisk samspil med moderne løsninger såsom energivinduer og centralstøvsuger.

Allerede i den indbydende hall giver trappens ornamenterede gelænder og det herskabelige sildebensparket en forsmag på det æstetiske udtryk, der udfolder sig overalt i det rummelige hjem. Særligt spisestuens stukkatur henleder tankerne på en svunden tid, mens de sprossede fløjdøre vil indhylle middagsselskaberne i et vidunderligt lys. I sommerhalvåret kan briser strømme direkte fra haven og ind i det eksklusive uno form-køkken fra 2012. Her kombineres det gyldne skær af valnød på fineste vis med de hvide fronter i et skandinavisk design, mens de hårde hvidevarer fra Miele vidner om funktionalitet på højt plan. Der er gulvvarmen i køkken, bad og toilet, samt i tilbygningen fra 1977, som i 2004 blev gennemrenoveret med nøje udvalgte kvalitetsmaterialer. Således er scenen sat for et fantastisk opholdsmiljø i den store stue, hvor egetræsgulvet sammen med kigget til havens synes at invitere til hyggeligt samvær. Badeværelset er nydeligt udført med et vægmonteret toilet, og tilstødende skal forældresoveværelset med integrerede skabsfaciliteter findes. Stueetagen afrundes af et oplagt kontor eller gæsteværelse samt et gæstetoilet, mens førstesalen rummer to store børneværelser.

Garagen blev opført i 2006, med plads til to biler, cykler og mere til. Herfra er der direkte adgang til kælderen, som byder på mange anvendelsesmuligheder. Der er fuld udbytte af solens stråler på den vestvendte terrasse, ligesom den store plænen udgør et godt legeareal til de mindste. Beliggenheden er helt i top for familien, der kan se frem til at bo med indkøb, skole, børnepasning og offentlig transport lige i nærheden.