Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNH02015
Kontant
7.500.000
Udbetaling
375.000
Brutto / netto
30.295 / 26.883
Boligtype
Villa
Opført
1917
Energimærke
D
Boligareal
122 m2
Kælder
72 m2
Grundareal
565 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/4
Ejerudgift pr. mdr.
5.415 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.478 kr.

Bolbrovej 77
2960 Rungsted Kyst

KLASSISK
PATRICIA-
STIL


PATRICIERVILLA MED MANGE VÆRELSER I RUNGSTED NÆR ØRESUND

Klassisk charmerende og velholdt patriciavilla på fire etager med ca. 220 etagemeter.

Veldisponeret og højloftet underetage med egen indgang.

Husk at bemærke den lave ejerudgift.

På Bolbrovej 77 i Rungsted Kyst møder I denne nydeligt istandsatte patriciervilla, der præsenterer sig med en gennemført, klassisk arkitektur og en veldisponeret planløsning over fire etager på ca. 220 etagemeter. Dertil kommer en fortrinlig beliggenhed. Velkommen til. Ejendommen er opført i 1917, og takket være en omfattende istandsættelse i 2020, viser huset sig fra sin allerbedste side ude såvel som inde. Det første, I vil bemærke, er det stringente udtryk på facaden. De fine, sprossede vinduer ledsages af et halvvalmet tegltag, hvortil det hvidmalede murværk med dekorative gesimser står fortrinligt. Altanerne er også en fornøjelig tilføjelse.

Den velholdte stand, huset er i, skyldes et omfattende renoveringsarbejde, som er foretaget i 2020. Af de mange ændringer, kan det til illustration anføres, at blandt andet vinduerne og døre er restaureret, gulve og trapper ordnet i hele boligen, el- og gasinstallationerne er moderniseret, mens også kælderen og haven har fået et betragteligt løft. Beboelsesarealet opmåles til 122 yderst veludnyttede kvadratmeter, og dertil kommer yderligere 72 kvadratmeter i kælderen. Entréen med brede glaspartier byder på behørig vis velkommen, og i stueplanet fortsætter herlighederne med køkken og opholdsrum i ét. På første sal råder I over to værelser og et badeværelse med separat brus, og videre herfra er der indrettet to disponible rum under taget. Kælderen indeholder tre disponible rum, et badeværelse med vaskefaciliteter samt et gangareal, der tillige tjener som vinkælder.

Umiddelbart foran den markante stue er der anlagt et dejligt, solrigt terrassemiljø med en delvis overdækning. Også her er stilen fastholdt til fulde, og på den modsatte side af huset afgrænses haven af en smukt udført port og et hvidt stakit. Beliggenhedsmæssigt er I fordelagtigt placeret i byen, og inden for en radius af under halvanden kilometer finder I skole, pasningstilbud, indkøb og flotte, grønne t. områder.Denne villa henvender sig til den pladskrævende familie, der søger en villa tæt på gode skoler og sportsaktiviteter, og et hjem hvor der er plads til alle.

Kontakt os nu for en fremvisning.