Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN08105
Kontant
7.600.000
Udbetaling
380.000
Brutto / netto
30.736 / 27.349
Boligtype
Villa
Opført
1909
Ombygget
2004
Energimærke
F
Boligareal
156 m2
Kælder
19 m2
Grundareal
816 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.295 kr.

Hjortholmsvej 9A
2830 Virum

IDYL
&
CHARME

Idyllen skinner igennem ved første øjekast på denne villa, hvor originale detaljer er forenet med moderne komfort. I får fire værelser, et luksuriøst badeværelse og indbydende stuer med åben forbindelse til et nydeligt køkken. Kronen på værket er beliggenhed i Virum lige ved Geelskov.

Huset dateres tilbage til 1908 og præsenterer sig elegant med sin hvidpudsede facade, der får tilført et romantisk touch takket være sprossevinduerne og de synlige trækonstruktioner. Ejendommen er løbende moderniseret, og fremstår i en flot og indflytningsklar stand. Alle istandsættelser har haft respekt for villaens charme, og således betræder I de originale sildebensparketgulve, mens unikke stuklofter betager alle besøgende. Pejsen giver varme på kølige aftener, og den oprindelige trappe fører jer til første sal. De to stuer en suite indbyder til hyggelige stunder, og en åbning i væggen giver kig til køkkenet. Her henledes tankerne til den landlige stil med fyldningsfronter, en træbordplade, en stor porcelænshåndvask og vitrineskabe til den pæne service. Etagen fuldendes af et gæstetoilet, et værelse og et bryggers, mens førstesalen rummer tre værelser, hvoraf det ene har udgang til en balkon. Heroppe finder I også et badeværelse med gulvvarme, regnbruser og spabad, der tilfører et strejf af luksus. Dertil kommer en kælder.

Sommermånederne tilbringes i den nydelige have med blomstrende roser, frugttræer og flere hyggekroge, herunder på verandaen eller på en af terrasserne. Både trampolinen og gyngestativet kan finde sin plads, og skulle I trænge til mere luft under vingerne, udfolder Geelskov sine majestætiske træer just på den anden side af vejen. I kan ligeledes se frem til at bo på en stille villavej med mange børnefamilier, og så har I hverdagens fornødenheder inden for to kilometer.