Åbent hus: 27/9 kl. 12:00-13:00

Sagsdata

Sagsnr.
JN08110
Kontant
9.495.000
Udbetaling
475.000
Brutto / netto
38.381 / 33.970
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1885
Ombygget
1965
Energimærke
E
Boligareal
162 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.258 kr.

Kastelsvej 4, 3. TH., Østerbro
2100 København Ø

HELE 162m²
MED ALTAN
& UDSIGT

NB. ÅBENT HUS MED TILMELDING – RING PÅ 40582829 ELLER SKRIV PÅ ASH@JESPERNIELSEN.DK
I det attraktive ambassadekvarter på Østerbro finder man denne flot renoverede herskabslejlighed, der byder på en helt unik blanding af moderne bekvemmeligheder og smukke, originale detaljer. Lejligheden er placeret på tredje sal i en charmerende ejendom fra 1885, der ligger få hundrede meter fra Sortedams Sø og lige ud til Garnisons Kirkegården, der fungerer som et grønt åndehul midt i storbyens vrimmel. Ejendommen byder på et hyggeligt gårdmiljø, hvor der er mulighed for at nyde sommeren i selskab med gode naboer, og indenfor venter 162 godt disponerede kvadratmeter med et fantastisk lysindfald og en skøn atmosfære.

Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en pæn entré med lyse plankegulve. Herfra er der adgang til en dejlig, lys spisestue med smukke gulve i sildebensparket, stuklofter og direkte forbindelse til et stort, lyst spisekøkken med udgang til solbeskinnet, sydøstvendt altan. Køkkenet er af nyere dato og er indrettet med hvide, grebsfri elementer og hvidevarer af høj kvalitet. Om sommeren er der mulighed for at slå dørene op til den hyggelige altan, hvor man kan nyde middagen, solen og ikke mindst den betagende udsigt over kirkegårdens grønne arealer. To franske døre adskiller spisestuen fra en charmerende opholdsstue, der ligeledes er indrettet med parketgulve, stuklofter og masser af atmosfære. Her er der god plads til bløde sofaer, hvor hele familien kan slappe af. Endelig byder lejligheden et stort værelse, et soveværelse, et nydeligt kontor med indbyggede skabe, et badeværelse med brus og et pænt toilet.

Beliggenheden på indre Østerbro er optimal uanset om man har børn eller ej. Her finder man flere gode børnehaver og en eftertragtet skole inden for gåafstand, og man har den idylliske brostensbelagte Willemoesgade, Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade, der alle hører til blandt byens bedste handelsstrøg, lige i nærheden. En lys og særdeles velbeliggende lejlighed med masser af charme og sjæl. Ring allerede i dag og book tid til en fremvisning