Åbent hus: 27/9 kl. 11:00-11:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNH02020
Kontant
7.495.000
Udbetaling
375.000
Brutto / netto
30.309 / 26.897
Boligtype
Villa
Opført
1969
Energimærke
D
Boligareal
192 m2
Kælder
38 m2
Grundareal
1.045 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
7.146 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.178 kr.

Bøgebakken 2
2960 Rungsted Kyst

LIGE VED
RUNGSTED
HEGN

På Bøgebakken 2 ligger denne elegante og indbydende villa, som præsenterer sig med en fortrinlig adresse bare få skridt fra Rungsted Hegn samt en veldisponeret planløsning i form af store, lyse opholdsrum og tre regulære værelser. Dertil kommer flere fabelagtige terrasser og en dejlig have. I bosætter jer yderst fordelagtigt i Rungsted Kyst, og fra matriklen kan I se frem til korte afstande til alt, I har brug for i hverdagen. Inden for en radius af cirka 750 meter finder I skole, pasningstilbud og indkøb, mens I ligeledes er placeret tæt på den offentlige transport i form af busforbindelser og Rungsted Kyst Station. Vandet og havnemiljøet er tilsvarende let tilgængeligt.

Ejendommen undergik i 2014 en totalrenovering, hvor arbejdet blandt andet udmøntede sig i et nyt tag, nye badeværelser og efterisolering. Også et nyt køkken blev installeret, mens man videre trak nye installationer og anlagte en fliseterrasse i haven. I 2020 er taget på garagen og skorstenen desuden blev istandsat. Beboelsesarealet opmåles til 192 kvadratmeter, og hertil skal yderligere kælderens 38 kvadratmeter tilføjes. I stueplan er lofterne ført til kip, og i kraft af de mange glaspartier modtages et henrivende lysindfald, som i kombination med det fine parketgulv skaber en sublim atmosfære. Køkkenet er udført i et tidløst design med hvide fronter, og etagen afrundes et gæstetoilet ved entréen samt en oplagt forældreafdeling med eget badeværelse og walk-in-closet. Der er fra både værelset og stuen udgang til en østvendt altan. Underetagen indeholder et stort opholdsrum med brændeovn, to værelser, et bryggers og endnu et lækkert badeværelse.

Haven er etableret to niveauer, og da boligen så at sige kiler sig ind i terrænet, har I udgang til solrige terrasser fra begge etager. Grunden prydes af et væld af dekorative vækster, og ved indkørslen har I en garage.

Ring nu for en fremvisning!