Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNA02002
Kontant
7.820.000
Udbetaling
395.000
Brutto / netto
31.475 / 27.855
Boligtype
Halvt dobbelthus
Opført
2015
Energimærke
A2010
Boligareal
115 m2
Grundareal
288 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/2
Ejerudgift pr. mdr.
6.514 kr.
Forbrug pr. mdr.
669 kr.

Tovelillevej 35B
2300 København S

SKØN
VILLA NÆR
STRANDEN

Her byder vi velkommen indenfor i denne fantastisk flotte villa, der med sine 115 veludnyttede kvadratmeter udgør det perfekte hjem for familien, der ønsker lidt mere plads at boltre sig på, end den traditionelle storbylejlighed kan tilbyde.
Her får I ikke alene en lys og indflytningsklar bolig, I får også en dejlig, ugenert have med skønne terrasser og gode muligheder for at nyde solen i de lyse måneder. Og så får I naturligvis ganske kort vej til strand og vand – det tager nemlig kun fem minutter at gå fra hoveddøren til vandkanten – og endnu kortere tid tager det at nå til den nærmeste metrostation, der sikrer hurtig og nem adgang til Københavns bymidte.

Allerede når man ankommer til adressen imponerer villaen med sin hvidpudsede facade og det sorte teglstenstag, der står i flot kontrast til de skønne, grønne omgivelser. Indenfor er stilen lys og gennemført med en god loftshøjde og velvalgte materialer.
Fra hoveddøren er der adgang til en indbydende entré, der leder videre ind i et stort, åbent opholdsmiljø, hvor køkkenalrum og stue er samlet i et. Køkkenet er indrettet med stilrene, hvide køkkenelementer, og de lyse trægulve går igen i hele rummet. Om sommeren er der mulighed for at åbne op til de to terrasser, der indgår som en integreret del af boligen i den lyse tid. Endelig er der også blevet plads til et pænt gæstetoilet med plads til vaskesøjle.
Badeværelset er holdt i samme lyse stil og er placeret på første sal, hvor man også finder et lækkert soveværelse og to gode værelser.

Villaen er opført i 2015 og er placeret, så man har fri adgang til det pulserende storbyliv på den ene side og et mere fredeligt villakvarter på den anden. Området byder desuden på gode skoler og flere velrenommerede daginstitutioner, så børnefamilierne søger naturligt til kvarteret.
For børnefamilien med hang til kvalitet er denne bolig det helt rigtige valg. Her får I en familievenlig beliggenhed tæt på alle byens mange tilbud og muligheder og samtidig får I fornøjelsen af en privat og solbeskinnet have med god plads til boldspil og leg.