Åbent hus: 27/9 kl. 13:00-13:30

Sagsdata

Sagsnr.
JN07993
Kontant
4.895.000
Udbetaling
245.000
Brutto / netto
19.820 / 17.634
Boligtype
Villa
Opført
1975
Energimærke
E
Boligareal
150 m2
Grundareal
1.318 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.374 kr.

Vejdammen 94, Gl Holte
2840 Holte

PLADS TIL
DEN STORE
FAMILIE

ÅBENT HUS MED TILMELDINGSKRAV ag@jespernielsen.dk
På en hyggelig villavej i Gammel Holte finder I denne spændende og flot renoverede villa, der byder på et væld af muligheder. Her er plads til den store familie, hvor I kan overlade førstesalen til familiens teenagere eller bo i flere generationer under samme tag eller evt. at udleje den ene etage til supplering af jeres boligudgifter. Med beliggenhed på Vejdammen kommer I til at bo lige i nærheden af smukke naturområder, blot 200 meter fra en fredet æbleplantage og samtidig bare 15 til 20 minutter fra København. Der er sikre stisystemer til den nærliggende skole, og der er nem og hurtig adgang til motorvejen, men takket være en effektiv støjmur og en høj, beplantet skrænt, er støjen ikke værd at nævne.

Indenfor får I fornøjelse af 150 veludnyttede kvadratmeter fordelt på to etager, der begge har gennemgået en omfattende renovering i 2016 og 2017, hvor blandt andet køkken, lofter, VVS og El-installationer blev udskiftet. Boligen fremstår derfor fuldstændig indflytningsklar med en gennemtænkt planløsning og en skøn atmosfære. I stueetagen finder I et stort, åbent opholdsmiljø, hvor køkken og stue er samlet i et. Her er der masser af plads til både store og små, og de store vinduespartier sikrer et flot lysindfald i rummet, hvorfra der er udgang til både en vestvendt fliseterrasse og en 72 kvadratmeter stor, sydvendt træterrasse, der blev anlagt i 2017. Endelig er der et nydeligt toilet, to gode værelser samt et praktisk bryggers med bruseniche. På første sal venter en komplet lejlighed bestående af en lys stue med udgang til vestvendt altan, et pænt køkken, et stort soveværelse og et lækkert badeværelse med badekar. På nuværende tidspunkt er lejligheden udlejet, men opsigelsesfristen er kort, så det er helt op til køber, hvordan fremtiden skal tegne sig.

Huset er omgivet af en stor, flot anlagt have med grønne plæner, frugttræer, bærbuske og flere hyggelige solkroge. Her kan livet nydes på den store, solrige terrasse, men der er også mulighed for at udnytte pladsen i den rummelige garage, hvor der også er lavet et isoleret og opvarmet værksted. Alt i alt en virkelig spændende villa med overraskende billige ejerudgifter og gode muligheder for at samle den store eller sammenbragte familie.