Åbent hus: 4/10 kl. 13:30-14:00

Sagsdata

Sagsnr.
JNH02030
Kontant
8.998.000
Udbetaling
450.000
Brutto / netto
36.375 / 32.193
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1952
Ombygget
2003
Energimærke
C
Boligareal
102 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.846 kr.
Forbrug pr. mdr.
552 kr.

Galionsvej 1L, ST.
1437 København K

LIEBHAVERI
MED
KANALKIG

Rækkehus fornemmelse uden for høje ejendomskatter.

Suverænt beliggende lejlighed i første række.

Privat parkeringsplads, fælles sauna, gæstelejlighed, kajakpladser og mulighed for egen bådplads lige ude foran sin egen terrasse.

Start dagen med en kølig dukkert efterfulgt af en tur i saunalaugets flydende sauna, eller flyt yogamåtten ud på terrassen, hvorfra den sagte skvulpen i kanalen høres. Foruden en moderne lejlighed i en arkitekttegnet ejendom fås et naturskønt nærområde, der er roligt, men samtidig centralt.

Her på Holmen blander private boliger sig med kulturinstitutioner såsom Operaen og de kreative rum hos Arkitektskolen, Musikkonservatoriet og Filmskolen, mens kanalerne tilfører kvarteret noget helt særligt. Kajaklauget og bådelauget giver rig mulighed for at opleve byen fra vandet, ligesom her tilbydes et velfungerende fællesskab. Blot fem minutter til fods og man befinder sig på Kgs. Nytorv, hvorfor alle hovedstadens tilbud er lettilgængelige. Indkøb, skole, pasningstilbud og offentlig transport findes alt sammen i gåafstand fra boligen, så alle familiekonstellationer kan tilrettelægge en komfortabel hverdag.

De imponerende omgivelser integreres i lejligheden gennem store glaspartier mod sydvest, hvorfra den private terrasse og eksklusiv brugsret til have med højbede. Den grønne oase forsyner med urter til sommersalaten og skaber de skønneste rammer om grillmiddage. Lejligheden topper også skalaen med en moderne æstetik, der forstærkes af gennemgående materialevalg og en interiørstil, som matcher tidens trends. I stuen er det grebsfri køkken med fliser i subway-stil opstillet langs væggen, så man efterlades med rigelig gulvplads til spisebordet, der fordelagtigt kan sættes ved vinduerne med kanalløbet som kulisse for måltiderne, mens også sofakrogen vil få vue til vandet. To værelser giver flere indretningsmuligheder, og badeværelset med plads til vaskefaciliteterne tilføjer et praktisk islæt. Til lejligheden hører parkeringsplads i overvåget parkeringshus, ligesom ejendommen har en lejlighed, der kan lejes til overnattende gæster.

Kom ud og oplev den unikke stemning – book en fremvisning nu.