Åbent hus: 27/9 kl. 13:00-13:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNG02035
Kontant
10.495.000
Udbetaling
525.000
Brutto / netto
42.244 / 37.627
Boligtype
Villa
Opført
1935
Energimærke
B
Boligareal
174 m2
Kælder
107 m2
Grundareal
641 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/3
Ejerudgift pr. mdr.
4.567 kr.
Forbrug pr. mdr.
891 kr.

Mosebuen 64
2820 Gentofte

GENNEM-
FØRT
VILLA

TILMELDING TIL ÅBENT HUS TIL ld@jespernielsen.dk
Charmerende, gennemførte detaljer og en indbydende atmosfære går hånd i hånd i denne ejendom i Vangede. Den præsenterer sig med en veldisponeret rumfordeling, der omfatter et køkken-alrum, en stue, tre værelser, to badeværelser, et toilet samt flere disponible rum i kælderen. I vil opleve et pragtfuldt lysindfald i boligen, som i samarbejde med en arkitekt er gennemgribende istandsat i 2018-2019.

I vil nærmest få følelsen af at flytte ind i et nyt hus. Kælderen er gravet ud, udvidet og radonsikret, man har isat nye vinduer, der er lagt gulvvarme overalt, og boligen er isoleret efter 2020-standarden. Førstesalen med karnap er bygget til, og køkkenet og badeværelserne er nye for blot at nævne nogle af de mange tiltag. Desuden er der lavet jordvarme, og man har etableret terrasse, veranda, skur og lagt flisebelægning udenfor. Hjemmets samlingspunkt bliver det lækre alrum med et imponerende køkken med egetræsbordplade, en speciallavet sofabænk, terrassedør samt Dinesen-trægulve, der fortsætter ind i stuen, som ligeledes har en terrassedør. Et toilet fuldender etagen, mens der ovenpå venter tre skønne værelser med blotlagte bjælker samt balkon- og altandøre. Endeligt er her også et badeværelse med regnbruser. Læg mærke til, hvordan de fine grønne fliser går igen på kælderens badeværelse, hvilket vidner om den mageløse røde tråd. I kælderen er der endvidere fire disponible rum med epoxygulve.

Grunden vender perfekt, så I får den optimale udnyttelse af solen på verandaen, den hævede terrasse og balkonen. Her kan I se frem til jeres egen oase med smukke træer, som blandt andet indbefatter japanske kirsebær, morel, magnolia og forskellige frugttræer.I kommer til at bo på en stille vej med gåafstand til daginstitution, Bakkegårdsskolen, S-tog, Gentofte-Vangede Idrætsforening, indkøb og Nymose, som alt sammen befinder sig i en radius af under én kilometer fra adressen.