Åbent hus: 27/9 kl. 14:00-14:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNG02037
Kontant
5.495.000
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1899
Ombygget
2011
Energimærke
D
Boligareal
176 m2
Stuer/Vær./Etager
2/1/3
Ejerudgift pr. mdr.
6.352 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.600 kr.

Skjulhøj Allé 22G
2720 Vanløse

PRIVAT
TAG-
TERRASSE

ÅBENT HUS MED TILMELDING SKAL SKE TIL CBM@JESPERNIELSEN.dk

OBS: Lejligheden har delvis erhvervsstatus og der skal tilmeldes en virksomhed med cvr-nr. på adressen. Endvidere skal køber ikke forvente at kunne opnå 80% realkreditfinansiering.

I en tidligere fabriksbygning fra 1899 finder man denne nyrenoverede og virkelig spændende bolig, det mest af alt minder om et rækkehus. Her forenes de rå detaljer med moderne bekvemmeligheder på en helt unik måde og det kan bl.a. nævnes at der er gulvvarme i hele boligen på nær kælderen. Planløsningen er åben og tilbyder nogle spændende muligheder til dem, der sætter pris på at bo i lys og moderne bolig ud over det sædvanlige. Lejligheden er på i alt 237 etagemeter, hvoraf de 142 m2 er registreret som erhverv. Heraf er de 61 m2 i kælderen. De rå betongulve, murstensvæggene og de mange ovenlysvinduer tilfører boligen en tilbagelænet elegance, der kombineret med de rå og moderne detaljer giver en helt enestående atmosfære.

Når man træder ind ad hoveddøren, kommer man direkte ind i det store, åbne opholdsmiljø, der dominerer stueetagen. Her er køkken, spisestue og opholdsstue forenet i ét, og rummet imponerer med en gavmild loftshøjde og masser af lys. Køkkenet er indrettet med hvide, grebsfri elementer og hvidevarer af den bedste kvalitet, og der er god plads til både spisebord og sofaer. Fra køkkenet er der desuden udgang til en charmerende gårdhave, mens der i stuen findes en trappe til førstesalen. Endelig byder stueetagen på et lækkert badeværelse med bruseniche og et rummeligt soveværelse med nedgang til kælderen, hvor der er masser af opbevaringsplads samt en skøn hjemmebiograf. På første sal venter en hyggelig stue med lyse trægulve, synlige bjælker og et betagende lysindfald fra både ovenlysvinduet og de store, småsprossede vinduespartier, der kan åbnes op ud mod den skønne, private tagterrasse på ca. 70 m2., der ligger badet i sol fra morgen til aften.

Boligen her er i en klasse helt for sig selv, men beliggenheden er bestemt også værd at fremhæve. Her bor man tæt på København, i et område der stadig indeholder en del erhverv og derfor stadig har en rå og upoleret charme, men alligevel nær grønne områder. Der er kort afstand til både bus, tog, metro og indfaldsveje, og når man trænger til en pause, venter Krogebjergparken, Vestvolden og Damhussøen kun få kilometer væk. Sidst, men ikke mindst er der Kronen indkøbscenter og flere supermarkeder lige i nærheden.