Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01261
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1885
Energimærke
C
Boligareal
102 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1

Kaalundsgade 4, 2. tv.
1664 København V

3,5 V
LÆKKER
LOCATION

ÅBENT HUS MED TILMELDING SKAL SKE TIL THZ@JESPERNIELSEN.DK

Denne flotte 3,5V herskabslejlighed udmærker sig ved sin meget attraktive placering i den hippe del af Vesterbro – rundt om hjørnet ligger Værnedamsvej, og der er kun ca. 1,5 km til Indre By. Her får du virkelig det bedste fra 3 verdener: Skønne, rolige, Frederiksberg, funky Vesterbro og det centrale Indre By i din baghave.

Lejlighedens helt store aktiv er den store, lækre sydvendte altan, som vender ud mod et roligt og frit baggårdsmiljø. Men herlighederne stopper ikke her!. Lejligheden imponerer med masser af lys fra de høje vinduer, og planløsningen kan ganske enkelt ikke være bedre. Når man træder indenfor, mødes man af en nydelig entré, der leder ind i et lækkert køkken/alrum bestående af et nyere køkken med grå elementer og bordplader i mørk granit. Her er der også plads til et stort spisebord, hvor familie og venner kan samles om måltiderne, og om sommeren er der mulighed for at slå dørene op til den store, solbeskinnede altan. Fra alrummet er der forbindelse til en lys og rummelig opholdsstue, der er nem at møblere, og derudover byder lejligheden på et stort soveværelse og et moderne badeværelse med væghængt toilet og bruseniche med Grohe Rainshower. Tillige er der et mindre værelse.

Lejligheden er beliggende på anden sal i en velholdt ejendom fra 1885 med et hyggeligt gårdmiljø og en velfungerende ejerforening. Indenfor venter 102 veludnyttede kvadratmeter med flotte plankegulve, stuklofter og store dannebrogs-vinduer. Hele herligheden gennemgik en gennemgribende renovering, da sælger flyttede ind i 2016, og resultatet er ikke til at tage fejl af. Her får man en flot og indflytningsklar lejlighed med en attraktiv beliggenhed. Vesterbro lokker med et hav af hyggelige cafeer, restauranter og take away-steder, der er gode shopping- og indkøbsmuligheder, og inden for kort afstand kan I slappe af i Søndermarken og Frederiksberg Have, som er nogle af Københavns skønneste grønne områder. Lige rundt om hjørnet ligger fashionable Frederiksberg Allé, som frister med et rigt teaterliv og mange hyggelige spisesteder.