Sagsdata

Sagsnr.
JNH02034
Kontant
6.200.000
Udbetaling
310.000
Brutto / netto
24.973 / 22.217
Boligtype
Villa
Opført
1966
Ombygget
2003
Energimærke
E
Boligareal
128 m2
Kælder
80 m2
Grundareal
430 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.920 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.499 kr.

Henrikshave 44
2950 Vedbæk

EFTERTRAGTET
VEDBÆK-RÆKKEHUS

ÅBENT HUS MED TILMELDING SKAL SKE TIl JPS@JESPERNIELSEN.DK


VELINDRETTET OG SJÆLDENT UDBUDT RÆKKEHUS I MILLIONÆRFLØJEN I HENRIKSHAVE PÅ 210 ETAGEMETER.

MED LUKKET OG SKÆRMET HAVE.

BELLIGENDE I DET EFTERTRAGTEDE HENRIKSHOLMKVARTER DIREKTE TIL DEN FREDEDE MAGLEMOSE.


Med adresse i Henrikshave bliver naturen en integreret del af hverdagen, for det populære område grænser op til Maglemose, mens en kort cykeltur fører til Vedbæk Strand, hvor badebroen er ideel til den hurtige morgendukkert. I det attraktive kvarter har vi netop nu et arkitekttegnet til salg, der er opført i 1966 i en klassisk funkisstil.

Boligen er i forskudte niveauer, hvilket bidrager til en åben grundplan og en høj, lys kælder. Et andet stort plus er udsigten fra huset, som strækker sig til den omkringliggende natur og markerne med græssende køer, der bliver kulisse for jeres hverdag. Huset er ligeledes løbende renoveret med flere større opdateringer i 2010erne, herunder udskiftning af tag, vinduer, hoveddør og terrassedør samt nyt gulv i spisesektionen. Kvadratmeterne er fordelt således, at det lyse og indbydende køkken-alrum har et par trin ned til stuen med pejs og store vinduespartier, der lader sollyset flugte gennem boligen. Fra stuen kan der åbnes op til terrassen, hvilket giver et lækkert flow i hjemmet i de varme måneder. De 3 værelser samt badeværelset er samlet ved en fordelingsgang, mens gæstetoilettet findes ved den indbydende entré. I kælderen er der sauna, værksted, baderum, fyrrum og tre disponible rum, hvoraf ét eksempelvis er oplagt til vin.

Gårdhaven bag huset er den skønneste oase til grillmiddage og afslapning i sommersolen, og tilmed er her en elektrisk markise. Fortil er der græsplæne og etableret en carport, ligesom I får to skure til opbevaring. Beliggenheden med fem minutter til Øresund, og Maglemose nærmest lige uden for døren giver mulighed for at nyde naturen i fulde drag, mens blot en halv time i bil fører til København. Der er heller ikke mere end knap to kilometer til Vedbæk Station, og bussen stopper 950 meter fra huset. Har I børn ligger skole og pasningstilbud i en radius af lidt over halvanden kilometer.