Sagsdata

Sagsnr.
JNC02132
Kontant
2.500.000
Udbetaling
125.000
Brutto / netto
10.113 / 9.004
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1961
Energimærke
D
Boligareal
59 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.460 kr.
Forbrug pr. mdr.
260 kr.

Ordrupvej 41B, st. 4
2920 Charlottenlund

HØJ
STUELEJL.
M. ALTAN

Åbent hus sker med tilmelding til: md@jespernielsen.dk
Velkommen indenfor i denne yderst hyggelige højt beliggende stuelejlighed med altan og elevator. Lejligheden er beliggende tilbagetrukket fra vejen i hjertet af Charlottenlund samt tæt på indkøb, offentligt transport, nogle af landets bedste skoler og institutioner, Dyrehaven, Skovshoveds skønne liv og Øresund.

Lejlighedens fordeling er således; entré med praktiske indbyggede skabe, et nyere lyst og velindrettet køkken med spisesplads, og fra entréen er der indgang til en stor stue, som er placeret mod det skønne grønne fællesareal. Soveværelset er ligeledes med samme placering og har som de andre rum en rigtig god størrelse. Badeværelset fremstår også nyt med tidsløse og pæne hvide vægfliser samt separat bruseniche. Endvidere er der en lille gang, hvor der også her er mulighed for et indbygget skab.

Som beboer i ejerforeningen har man adgang til skønne grønne fællesarealer, kælderrum, fest-/beboerlokale, cykelparkering både ude og i kælder & vaskerum samt privat parkeringsplads. Det er ikke tilladt at holde en hund eller en kat. Udlejning er tilladt med bestyrelsens godkendelse.