Sagsdata

Sagsnr.
JNC02142
Kontant
2.850.000
Udbetaling
145.000
Brutto / netto
11.506 / 10.180
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1901
Ombygget
1958
Energimærke
D
Boligareal
52 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.336 kr.
Forbrug pr. mdr.
300 kr.

Hjørringgade 7, 2. tv.
2100 København Ø

OPLAGT
FORÆLDRE
-KØB

Åbent hus sker med tilmelding til: jg@jespernielsen.dk
Yderst præsentabel Østerbro-ejendom med flotte detaljer og beliggende attraktivt på Indre Østerbro nær Nordhavn S-station og Metro. Fitness World og cafeer ligger lige rundt om hjørnet.

Velindrettet og flot 2-værelses lejlighed i hjertet af Østerbro udbydes nu til salg. Lejligheden består af en fordelingsentré, et stort soveværelse, et pænt badeværelse, et køkken og en rummelig stue. Det er en sund og velfungerende ejerforening, hvortil der hører fjernvarme, dørtelefon, brugsret til kælderrum samt hyggeligt gårdmiljø med borde og bænke til. Lejligheden er ideel som forældrekøb, delelejlighed eller til singlen, som sætter pris på luksus.

Lejligheden ligger i gåafstand til det hyggelige caféliv omkring Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade samt Bopa Plads. Er man til rekreative områder, er man tæt på Kastellet, Langelinie, Søerne og Fælledparken. Om sommeren er der bare 5 min. på cykel, hvis man har lyst til at bade i Svanemøllebugten eller i det nye havnebassin i Nordhavn. Skal vennerne imponeres, kan det anbefales at tage en tur på restauranten The Silo, som er åbnet i det nye Nordhavn.