Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN08124
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
2009
Energimærke
C
Boligareal
95 m2
Stuer/Vær.
1/2

Mortonsvej 40, 1. tv., Lyngby
2800 Kongens Lyngby

TÆT PÅ
BY &
NATUR

Lys og moderne lejlighed centralt i Kgs Lyngby.
Beliggenheden bliver ikke meget bedre end den, man får her. Denne veldisponerede lejlighed ligger nemlig lige ved Lyngby Sø, så I kan nyde udsigten over vandet otte måneder om året, og samtidig har I nem adgang til alle byens tilbud med bare ti minutters gang til Hovedgadens mange specialbutikker, Magasin, Storcentret og byens mange skønne caféer og spisesteder. Sjældent finder man en bolig med så central en beliggenhed og naturen lige uden for vinduet.
Lejligheden er placeret på første sal i en ejendom fra 2009, der er en del af det attraktive Lyngby Søpark. Her er der lagt vægt på gode udeareler med flere legepladser, hvor de yngste kan boltre sig, og der er desuden et stort, grønt fællesareal lige ned til søen. Ejerforeningen er velfungerende og fællesudgifterne er lave.

Den 95 kvadratmeter store lejlighed er særdeles rummelig og er præget af funktionelle løsninger og en moderne planløsning. Når man træder indenfor, mødes man af en nydelig entré med indbyggede skabe til familiens overtøj. Herfra ledes man videre ind i et dejligt, åbent opholdsmiljø, hvor køkken og stue er samlet i et. Køkkenet er stilrent indrettet med hvide, grebsfri elementer og hvidevarer i rustfrit stål, og de store vinduespartier sikrer, at dagslyset får fri adgang til rummet. En skydedør i glas adskiller stuen fra en stor, sydvendt altan, der indgår som en integreret del af boligen i de lyse måneder. Herfra har man en betagende udsigt, og da altanen er overdækket, kan man sagtens opholde sig der uanset hvilken side, sommervejret viser sig fra.
For enden af stuen markerer endnu en skydedør overgangen til et flot soveværelse med skabsvæg, mens lejlighedens to øvrige værelser er placeret med indgang fra entréen og køkkenet. Endelig er der også et lækkert badeværelse med aflukket bruseniche og plads til vaskefaciliteter.

Lyngbys livlige bymidte med caféer, spisesteder, shopping og kultur venter lige om hjørnet, men trænger man til ro og afslapning er det nemt at søge ud i det grønne på stierne rundt om Lyngby Sø eller Sorgenfri Slotspark. Der er ligeledes gode forbindelser med bus og S-tog, så man nemt og hurtigt kan komme til København.