Sagsdata

Sagsnr.
JNL02217
Kontant
6.695.000
Udbetaling
335.000
Brutto / netto
26.966 / 23.900
Boligtype
Villa
Opført
2008
Energimærke
C
Boligareal
187 m2
Grundareal
1.193 m2
Stuer/Vær./Etager
1/6/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.686 kr.
Forbrug pr. mdr.
849 kr.

Byskovvej 43
2730 Herlev

SKØNT
TRÆHUS
M.POOL

ÅBENT HUS MED TILMELDING. SKRIV TIL MH@JESPERNIELSEN.DK

Flot og indflytningsklart træhus med spanskinspireret poolområde. Hvis drømmen er en smukt renoveret villa, hvor der virkelig er kælet for selv de mindste detaljer, så er denne spændende ejendom lige det, I søger. Her får I 187 kvadratmeter bolig i to etager, en skøn have med bålsted, et flot gæstehus, der er holdt i samme smukke stil som hovedhuset og det skønneste poolområde i spansk stil, hvor solen kan nydes ganske ugenert.

Ejendommen ligger som den sidste på en blind vej, og derfor kan I se frem til at have Hareskoven som nærmeste nabo samtidig med, at der er kort vej til både Herlev Privatskole, gode indkøbsmuligheder og flere daginstitutioner. Når man træder indenfor, bemærker man straks den lyse og indbydende atmosfære, der præger boligen. Huset blev opført i 2008, men gennemgik i 2016 en omfattende renovering, hvor der blev valgt de bedste løsninger og de mest eksklusive materialer, så alt fremstår i imponerende flot stand. Overtøjet hænger man i den indbydende hall med trappe til førstesalen og et praktisk klinkegulv, der går igen på det nydelige badeværelse med væghængt toilet og stor bruseniche i glas. Fra hall´en føres man videre ind i et sofistikeret opholdsmiljø, hvor køkken og stue er samlet i et. Det eksklusive køkken fra HTH er indrettet med klinker på gulvet, hvide, grebsfri elementer og hvidevarer af høj kvalitet, mens stuen imponerer med smukke, lyse trægulve, en stor, indbygget pejs og rigeligt med plads til både spisebord og sofahjørne. De mange flotte vinduespartier sikrer et godt lysindfald i rummet, og lige udenfor venter et dejligt vestvendt terrassemiljø med den skønneste opvarmede pool med lys, der blev opført i 2019. Endelig byder stueetagen på et rummeligt værelse og et praktisk bryggers, der både fungerer som vaskerum og bagindgang. På førstesalen venter endnu et værelse, et flot og moderne badeværelse med brus samt et imponerende rummeligt soveværelse med tilhørende walk in closet i ægte new yorker-stil og udgang til en dejlig altan, hvorfra man kan nyde udsigten over poolområdet og Hareskoven fra første parket.

Med til ejendommen hører også et velindrettet gæstehus, der er indrettet i samme lyse og kvalitetsbevidste stil som hovedhuset. Her er blevet plads til et nydeligt snedkerkøkken, et soverum samt et flot badeværelse med brus. En virkelig gennemført villa for livsnyderne, der sætter pris på de mange smukke detaljer og beliggenheden tæt på Hareskoven og
Herlevs mange tilbud og muligheder.