Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01287
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1905
Energimærke
C
Boligareal
90 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1

Koldinggade 6, 1. tv.
2100 København Ø

ÆSTETIK

ØSTERBRO

I det særdeles eftertragtede Jyllandskvarter, udbydes denne smagfulde 3,5 V´er på rolig sidegade. Her forenes den attraktive beliggenhed med en særdeles lækker lejlighed – med noget så sjældent som både et lækkert, stort badeværelse m. vaskesøjle samt flot, stilrent køkken med en rummelig spiseafdeling. Lejligheden rummer 3 gode, store stuer/værelser – indret dig som du vil – også velegnet til delelejlighed.

Lejligheden har en dejlig altan, vendende ud mod et præsentabelt og flot baggårdsmiljø. Selve lejligheden er totalt indflytningsklar, og særligt skal fremhæves en flot new-yorkervæg, som er opsat i det ene værelse, for derved at gøre plads til et ekstra rum, og fortsat nyde lyset fra de høje vinduer.

Lejligheden ligger i gåafstand til det hyggelige caféliv omkring Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade samt Bopa Plads. Er man til rekreative områder, er man tæt på Kastellet, Langelinie, Søerne og Fælledparken. Om sommeren er der bare 5 min. på cykel, hvis man har lyst til at bade i Svanemøllebugten eller i det nye havnebassin i Nordhavn. Kort gå-afstand til Metro. Der er brugsret til loftsrum samt fælles vaskerum.