Sagsdata

Sagsnr.
JNO01262
Kontant
11.000.000
Udbetaling
550.000
Brutto / netto
43.352 / 39.062
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1730
Energimærke
D
Boligareal
135 m2
Stuer/Vær./Etager
3/3/3
Ejerudgift pr. mdr.
3.356 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.700 kr.

Gernersgade 42
1319 København K

SKØNT
BYHUS I
INDREBY

NB! ÅBENT HUS MED TILMELDING – KONTAKT ANNETTE SCHAT-HOLM PÅ TLF. 40582829 ELLER MAIL ASH@JESPERNIELSEN.DK FOR TILMELDINGMed en suveræn beliggenhed i hjertet af Nyboder med kort afstand til både Østre Anlæg og Kongens Have imponerer dette elegante byhus de fleste. De 135 kvadratmeter bolig er fordelt på tre flotte etager, og hjemmet fremstår i indflytningsklar stand med et væld af smukke detaljer, der er værd at lægge mærke til.
Dertil kommer naturligvis det hyggelige, private gårdmiljø, der udgør en skøn og fredfyldt oase midt i det pulserende storbyliv.

Ejendommen er fra 1730 og er løbende vedligeholdt og renoveret med stor respekt for den oprindelige stil, hvorfor kombinationen af nyt og gammelt er tæt på idealt. Når man træder indenfor, mødes man af en nydelig entré, der leder videre ind i en elegant stue, der er placeret i åben forbindelse med et stilrent køkken med hvide, grebsfri elementer, mørke bordplader og hvidevarer af højeste kvalitet. De lyse trægulve går igen i begge rum, mens gæstetoilettet og bryggerset er udstyret med et praktisk klinkegulv. En smukt svunget trappe binder på fornem vis de tre etager sammen, og på første sal finder man en lys opholdsstue med masser af atmosfære, et badeværelse med brus og to gode værelser, mens den øverste etage gemmer på yderligere to flotte værelser med synlige bjælker og et dejligt lysindfald samt et pænt toilet. Det ene af de to værelser har desuden en hyggelig hems, hvor der er plads til overnattende gæster eller andet.

Huset udgør den perfekte ramme om familien, der ønsker at bo centralt i et af Københavns mest attraktive og historiske kvarterer. Der er bare få minutters gang til grønne områder som Østre Anlæg, Kongens Have, Kastellet og Søerne, ligesom man nemt og hurtigt kommer til Østerport Station, Kongens Nytorv og det charmerende Nyboderkvarter. Shoppingmulighederne venter lige rundt om hjørnet, og kvarteret frister desuden med gode skoler og flere velrenommerede daginstitutioner. Hvis I vil have mulighed for at opleve denne skønne og velindrettede bolig, som den præsenterer sig i virkeligheden, så ring og aftal tid til en fremvisning – Vi glæder os til at byde jer velkommen!