Åbent hus: 1/11 kl. 13:00-13:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNO01263
Kontant
6.000.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
24.837 / 21.780
Boligtype
Fritidshus
Opført
2019
Boligareal
120 m2
Grundareal
1.399 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.474 kr.

Lillebjørnsvej 8
3210 Vejby

NÆR
STRAND
OG VAND

NB. ÅBENT HUS MED TILMELDING-KONTAKT BRIAN SCHULTZ PÅ BS@JESPERNIELSEN.DK ELLER TLF. 26119380


For jer, der vægter kvalitetsmaterialer og en lys og moderne indretning, er dette imponerende flotte fritidshus det helt rigtige valg. Huset er opført i 2019 og er placeret på en 1399 kvadratmeter stor, solrig grund blot 600 meter fra Vejby Strands fristende bølger. Her får I det sidste hus på en lukket vej, så roen er ikke til at komme uden om. Når I får lyst til en dukkert, er der ikke langt fra tanke til handling – Vejby strands hvide sand ligger kun ti minutters gang fra havelågen, og drømmer ungerne om vaffelis, tager man blot cyklen til Tisvildeleje, hvor sommerlivet kan nydes i fulde drag med iskiosker og hyggelige caféer.

Indenfor finder man 120 lyse og veludnyttede kvadratmeter, der nærmest emmer af moderne sommerhusidyl og gode ferieminder. Med hele tre soveværelser er der masser af plads til, at familie og venner kan samles og nyde ferier og fridage i hinandens selskab, og der er også plads til overnattende gæster i det tilhørende anneks.Overalt er der valgt de bedste og mest eksklusive materialer, og stilen er gennemført med flotte Dinesen gulve og armaturer fra Vola. Det naturlige samlingspunkt er det elegante opholdsmiljø, hvor det stilrene Hanstholm Køkken er placeret i åben forbindelse med en fantastisk flot stue med vinduespartier fra gulv til loft og udgang til terrasse på begge sider af huset, så man kan følge solen fra morgen til aften. I den ene ende af huset finder man et lækkert badeværelse med brus samt to gode værelser, mens det store soveværelse samt et toilet og endnu et badeværelse er placeret i den anden ende. Endelig er der også blevet plads til et praktisk bryggers, der fungerer som både entré og vaskerum.

Udelivet nydes på den skønne terrasse, der indbyder til hyggelige grillaftener i solnedgangens skær, når det altså ikke lige er tid til at skrubbe nye kartofler, pille nyfangede rejer eller gøre de friskplukkede brombær fra haven klar til servering. På den ene side af terrassen er der desuden etableret et frostsikkert udebad. Huset er omgivet af en charmerende have med høje træer, tætte buske og flotte rhododendroner, der har stået på netop denne grund i både 50 og 100 år, og der er god plads til leg og boldspil på græsplænen.Et flot og indflytningsklart fritidshus med den skønneste have og en helt fantastisk beliggenhed. Ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.