Åbent hus: 1/11 kl. 13:30-14:00

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02221
Kontant
7.250.000
Udbetaling
365.000
Brutto / netto
29.166 / 25.852
Boligtype
Villa
Opført
1925
Ombygget
1980
Energimærke
D
Boligareal
141 m2
Kælder
82 m2
Grundareal
944 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/3
Ejerudgift pr. mdr.
4.846 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.425 kr.

Tjørnevej 20
2800 Kongens Lyngby

CENTRALT
CHARME
& STIL

ÅBENT HUS MED TILMELDING TIL AG@JESPERNIELSEN.DK ELLER SMS TLF. 50170020.

Eksklusiv villa med flotte detaljer og skønt orangeri
På en fredelig, lukket vej lige på grænsen mellem Kongens Lyngby og Gentofte finder I denne fantastisk flotte villa, der er lige til at flytte ind i. Huset er opført i 1925 og emmer af charme og stil, mens løbende renoveringer har sikret, at indretningen er både lys og tidssvarende med en moderne og fleksibel planløsning. Vælger I at slå jer ned på Tjørnevej 20 får I ikke alene en unik og velindrettet bolig med en flot og gennemført indretning, I får også en dejlig have, der er smukt anlagt med grønne plæner, sirlige stensætninger og flere solbeskinnede terrassemiljøer. For familien med hang til kvalitet er denne bolig det helt rigtige valg.

Boligen er fordelt på to etager og dertil kommer en 82 kvadratmeter stor kælder med egen indgang, der rummer en charmerende vinkælder, bad/toilet med vaskesøjle samt 3 disponible rum, med vinduer over niveau, der kan bruges som træningsrum, kontor, gæsteværelse eller andet. Endelig byder ejendommen også på det skønneste orangeri, der er holdt i den helt rigtige stil med stengulv og betagende smukke glasvægge, der giver et fantastisk udsyn over de grønne omgivelser. Indenfor mødes i af en lys og indbydende entré med trappe til 1.sal og adgang til et pænt gæstetoilet. Fra entréen går man videre ind i de to flotte stuer, der fungerer som husets naturlige samlingspunkt. Stuerne er indrettet med smukke, lyse trægulve, småsprossede vinduespartier, der sikrer et flot lysindfald i rummet, og en imponerende flot kakkelovn, der spreder varme og hygge i de kolde måneder. Fra spisestuen er der desuden udgang til den hyggelige havestue, der er orienteret mod sydvest, så der er masser af sol i eftermiddags- og aftentimerne. Køkkenet er stilsikkert indrettet med hvide elementer, hvidevarer af højeste kvalitet og rustikke klinker på gulvet. På 1. sal venter et dejligt stort soveværelse, der nemt kan opdeles i 2, et walk in closet med udgang til vestvendt altan.

Beliggenheden forener på fornem vis det bynære og det naturskønne med kort afstand til skønne naturområder samtidig med at et grønt sti system leder jer til S-toget, der kan bringe jer til København på 15 minutter, og både skole, daginstitution og fine indkøbs muligheder kan findes i nær miljøet.

Virkelig en bolig, der skal ses og mærkes.