Sagsdata

Sagsnr.
JNO01230
Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Brutto / netto
20.164 / 17.843
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1994
Energimærke
C
Boligareal
84 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.818 kr.

Midtermolen 16, 3. th.
2100 København Ø

FABEL-
AGTIG
UDSIGT

NB. ÅBENT HUS MED TILMELDING-KONTAKT BRIAN SCHULTZ PÅ BS@JESPERNIELSEN.DK ELLER TLF. 26119380

Hvis I drømmer om at bo smukt, centralt og samtidig vil nyde roen omkring indsejlingen til Københavns Havn, så er denne skønne ejerlejlighed et godt bud på jeres kommende bolig. Her får I en lys og gennemrenoveret ugenert lejlighed, hvor de gode materialer er i højsædet og udsigten slet ikke er til at komme uden om. I området Søndre Frihavn er der god plads mellem husene.

De 84 kvadratmeter er fordelt på en flot entré med garderobe og skabsvæg, et lækkert stort badeværelse med bruseniche, et soveværelse med skabsvæg, et stort flot spisekøkken med speciallavede elementer fra Sorø Møbler, asketræsgulve, Vola armaturer. Der er fra køkkenet udgang til vestvendt altan, fra den dejlige lyse stue er der en betagende udsigt over vandet og udgang til østvendt altan med samme fantastiske udsigt som stuen. Altanernes placering mod henholdsvis øst og vest gør det muligt at følge solen fra morgen til aften. Lejligheden gennemgik en omfattende renovering i 2017. Den er placeret på tredje sal i attraktivt kvalitetsbyggeri fra 1994, og når I får nøglerne til hoveddøren, bliver i samtidig medlemmer af en velfungerende og økonomisk velkonsolideret ejerforening, der blandt andet råder over et gæsteværelse og festlokale. Bygningen er løbende vedligeholdt og fremstår i flot og indbydende stand og med til lejligheden hører en parkeringsplads i kælderen, hvorfra der er nem adgang til elevatoren til tredje sal. I kældere findes kælderrum, cykelkælder, vaskeplads og storskraldsrum.

Ejendommen er beliggende lige ud til vandet, og overfor Dahlerups smukke pakhus og Den Genmodificerede Havfrue. Her bor I få minutters gang fra Langelinie, Amaliehaven, Kastellet og samtidig tæt på S-station og Metro. Der er indkøbsmuligheder og restauranter i Søndre Frihavn. Turen til indre by er smuk fra første sekund I sætter foden på det flydende Østerbro, hvor en helt særlig maritim stemning hersker. På ingen tid kan I slentre langs Langelinies mange smukke bygninger og japanske Sakuratræer, eller I kan gå videre til Kastellets stjerneformede oase, der udgør den perfekte ramme om løbeturen. En eksklusiv bolig og et af Københavns mest attraktive og rolige kvarterer ved havnen.