Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01274
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1888
Ombygget
1924
Energimærke
D
Boligareal
83 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/1

Mathildevej 18, 4. TV.
2000 Frederiksberg

LYS
4V PÅ
FR.BERG

På en stille og tilbagetrukket gade kun 1,4 km fra Frederiksberg Rådhus og med selveste Frederiksberg Have for enden af gaden, udbyder vi nu denne 4-værelses lejlighed øverst i en smuk og klassisk ejendom fra 1888. Lejligheden har en skøn udsigt udover Frederiksbergs gamle villakvarterer og et fantastisk lysindfald. Dette giver en ganske særlig atmosfære. Beliggenheden er attraktiv, bl.a. er der kun en kort gåtur til Fasanvej Metro St. og attraktioner som Zoologisk Have, samt Frederiksbergs hotspot, Sokkelund Café & Brasserie. Lindevangsskolen ligger kun cirka 1,1 km. Fra lejligheden, og der er kort afstand til diverse indkøb.

Indenfor venter 83 velindrettede og rummelige kvadratmeter. Du træder ind i den klassiske fordelingsgang, hvorfra der er adgang til alle boligens rum. To lyse stuer én suite med elegante stuklofter og roset. Lejligheden byder desuden på et stort og flot soveværelse samt et dejligt værelse mod gårdmiljø, som er perfekt som kontor eller børneværelse. Køkkenet er pænt og rummeligt, og badeværelset er fra 2017. Lejlighedens veldisponerede planløsning er tillige ideel som delelejlighed.

Ejendommen fremstår i flot stand med fælles gårdmiljø. Til ejendommens beboere tilhører både kælderrum, loftrum, fælles cykelkælder samt fælles skur til opbevaring af barnevogne og cykler.