Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNA02011
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
2016
Energimærke
A2015
Boligareal
111 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1

Strandlodsvej 25D, 9. TV.
2300 København S

UDSIGT
AMAGER
STRAND

Hvis I er på jagt efter en boligoplevelse ud over det sædvanlige, så bør I unde jer selv en rundvisning i denne luksuriøse lejlighed, der er beliggende i hjertet af det nye Strandvejskvarter få minutters gang fra Amager Strandpark og dejlig tæt på både metroen, Lergravsparken, gode indkøbsmuligheder, fitnesscenter og flere hyggelige spisesteder.

Lejligheden er en del af et nyere byggeri, der ligger tilbagetrukket fra Strandlodsvej, så I kommer til at bo i rolige omgivelser med adgang til et helt fantastisk gårdmiljø samt flere gode legepladser til kvarterets børn.
Indenfor er stilen lys og moderne, og indretningen bærer præg af materialevalg fra den allerøverste hylde. Her er der ikke sparet på noget, og derfor fremstår boligen også i imponerende flot stand – Lige til at flytte ind i.
De smukke, bredplankede egetræsgulve går igen i alle rum bortset fra det stilrene badeværelse, hvor gulvet er belagt med mørke klinker. Overtøjet efterlader man i den nydelige entré, der giver direkte adgang til et lækkert, åbent opholdsmiljø bestående af et stilrent Unoform Køkken med hvide elementer, CoreStone-bordplader, Quooker og hvidevarer fra Miele samt en elegant stue med store vinduespartier, der lader lyset strømme ind samtidig med, at man kan nyde den betagende udsigt over byens tage og Øresund.
Boligen rummer desuden endnu en stue, der dog også kan anvendes som værelse, et flot soveværelse med tilhørende walk in closet, et værelse samt et moderne badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter.

Fra det store opholdsrum er der udgang til den ene af lejlighedens to altaner. Denne er orienteret mod nord og øst, så man kan nyde synet af solopgangen over vandet, mens der fra værelset er udgang til en større, solrig, vestvendt altan og udsigt over byen.
Der er termostatreguleret gulvvarme overalt i lejligheden, et centralt blødgøringsanlæg fjerner kalk fra hanevandet og et Energimærke i den bedste ende af skalaen sikrer et lavt varmeforbrug. Hvis det ønskes, er der mulighed for tilkøbe/leje sin egen p-plads i områdets p-kælder og også til cyklerne er der gode parkeringsmuligheder.