Åbent hus: 1/11 kl. 13:50-14:10

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02092
Kontant
6.350.000
Udbetaling
320.000
Brutto / netto
25.566 / 22.771
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1920
Ombygget
1999
Energimærke
C
Boligareal
133 m2
Grundareal
100 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.475 kr.
Forbrug pr. mdr.
616 kr.

Klampenborgvej 40, 1.
2930 Klampenborg

UNIK
CHARME &
HISTORIE

Åbent hus sker med tilmelding til: md@jespernielsen.dk
En helt unik lejlighed beliggende i en charmerende og særdeles velholdt bygning med masser af historie. På første sal i galopbanens tidligere administrationsbygning finder man denne imponerende flotte lejlighed, der byder på 133 smukt indrettede kvadratmeter bolig i forskudte plan. Her bor man galopbanens stalde som eneste nabo, kun underboen møder man i det daglige, og grunden er omgivet af høje træer, som bidrager til en skøn og naturskøn stemning.

Huset er opført i 1920, men har siden gennemgået en gennemgribende renovering, så lejligheden i dag fremstår i imponerende flot og tidssvarende stand med en lys og åben indretning, der tiltaler de fleste. Den nydelige entré leder videre ind i et stilrent og moderne køkken med hvide elementer, bordplader i massivt træ og åben forbindelse til den skønneste stue med lyse trægulve, synlige bjælker og masser af plads til både spisebord og sofahjørne.~ndelig byder lejligheden også på et eksklusivt badeværelse med badekar, bruseniche og lyse klinker på gulvet, et lækkert soveværelse med udgang til østvendt altan samt tre gode værelser, hvor de to er placeret på øverste etage. Der er en god og tør kælder med stort opbevaringsrum, fælles vaskerum og toilet.

Uanset hvilket vindue, man kigger ud af, vil man se træer, grønne blade og nogle steder også galopbanens stalde. Men selvom det føles som om, man bor langt ude i skoven, er man stadig ganske tæt på alt det, der gør hverdagen nem og overskuelig. Bussen går nærmest lige uden for døren og kører til både Lyngby og Klampenborg Station, hvorfra man nemt kan komme videre til København, og der er blot en kilometer til Bakken og Dyrehaven, som er et oplagt udflugtsmål både sommer og vinter. Også Ordrup ligger godt en kilometer fra adressen, og her finder man både indkøbsmuligheder, skole, gymnasium og flere velrenommerede daginstitutioner.