Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01262
Kontant
15.000.000
Udbetaling
750.000
Brutto / netto
60.233 / 53.563
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1893
Ombygget
1956
Energimærke
C
Boligareal
222 m2
Stuer/Vær./Etager
3/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
6.903 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.250 kr.

Hollændervej 28, 3. TH.
1855 Frederiksberg C

UDSIGT
OG
ELEGANCE

Herskabelig og højloftet liebhaverlejlighed med udsigt over Rosenhaven. Fantastisk flot og særdeles rummelig lejlighed beliggende i et af Frederiksbergs mest attraktive kvarterer. Her bor man helt tæt på Frederiksberg Have, lige i nærheden af Gammel Kongevejs eftertragtede shoppingmuligheder og bare få hundrede meter fra Frederiksberg Centret og den nærmeste Metrostation. Samtidig er der gåfstand til en velrenommeret skole og gode daginstitutioner, og området nærmest vrimler med hyggelige caféer og skønne spisesteder.

Lejligheden forener på unik vis personlig charme med tidløs elegance. De 222 kvadratmeter er fordelt på to etager, og de eksklusive materialevalg bringer, sammen med den betagende smukke udsigt over trætoppene på Frederiksberg, denne skønne bolig op i liebhaverklassen.
Jakken hænger man i den indbydende entré, der har to indbyggede skabe til overtøj. Herfra er der adgang til et nyrenoveret badeværelse med lækre fliser og messingarmaturer, og fortsætter man ligefrem, træder man ind i et stilrent køkkenalrum, der er indrettet med lyse plankegulve og et lækkert snedkerkøkken med udgang til den store altan helt oppe under trætoppene. På altanen er der masser af plads til både sofa og havemøbler, så familie og venner kan inviteres til middag under åben himmel.
I åben forbindelse med alrummet finder man tre lyse og højloftede stuer en suite med kæmpe vinduer, et imponerende lysindfald og udsigt til Zoo-tårnet og Frederiksberg Rådhus.
Endelig byder underetagen på et stort værelse, mens det charmerende master bedroom med synlige bjælker og skabe er placeret på øverste etage sammen med en møblerbar repos med indbyggede garderobeskabe og et dejligt værelse med indbyggede skabe, der ligesom soveværelset har adgang til et eksklusivt badeværelse med både kar og brus.

Boligen er placeret på de to øverste etager i en flot og markant hjørneejendom fra 1893, der fremstår med en velholdt facade i røde mursten og skifertag. Der er dørtelefon, kabel-tv, stor fællesgård, fælleshave, cykelkælder til fri afbenyttelse og til lejligheden hører desuden et meget stort kælderrum til opbevaring.