Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02213
Kontant
6.495.000
Udbetaling
325.000
Brutto / netto
26.203 / 23.225
Boligtype
Rækkehus
Opført
1943
Energimærke
C
Boligareal
103 m2
Kælder
58 m2
Grundareal
256 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/3
Ejerudgift pr. mdr.
4.166 kr.
Forbrug pr. mdr.
900 kr.

Asavænget 4
2800 Kongens Lyngby


ROLIG
VEJ

På en rolig vej i et attraktivt kvarter i Lyngby og tæt på Engelsborgskolen ligger dette skønne enderækkehus med garage. Det præsenterer sig med et charmerende ydre, og inde er en fin detalje, at stueetagen er i forskudt plan.

I kan se frem til et køkken-alrum, en stue, tre værelser, et badeværelse, et toilet, et disponibelt rum og et bryggers med bruseniche. Alt sammen fremstår i rigtig flot stand, og med vinduer i endegavlen og en åben atmosfære får I følelsen af at træde ind i en villa. Ejendommen gennemgik en renovering i 2015-2016, hvor der blandt andet er lagt askeplankegulve i stuen, opsat nyt køkken, radiatorer og radiatorskjulere. I får derfor meget lækre rammer om hverdagen. Køkken-alrummet og stuen har åben forbindelse, og sollyset strømmer ind fra to sider og særligt fra det store vindue i stuen samt de dobbelte terrassedøre. I vil desuden bemærke, hvordan der er lagt vægt på selv de små detaljer med det stilrene, tidløse HTH-køkken, som tilmed kommer med en Quooker. Etagen fuldendes af et toilet, inden de tre værelser og badeværelset folder sig ud ovenpå. Slutteligt er der gulvvarme i det disponible rum i kælderen, og hernede venter også et meget indbydende bryggers med brusekabine. Den lukkede have er overskuelig, og I kan glæde jer til mange solrige timer på den hævede terrasse med en kold drink i hånden. Imens kan børnene brænde energien af på den nedgravede trampolin eller gå på opdagelse i havens frugttræer eller drivhuset.

Fra hoveddøren er der gåafstand til alt fra daginstitution og Engelsborgskolen til S-tog og ikke mindst Lyngby Hovedgades handelsstrøg, som alt sammen ligger inden for en radius af én kilometer. Vejen er rolig, og søger I fred i naturen, er der for enden af vejen indgang til et skovareal i forbindelse med Mariebjerg Kirkegård. Kontakt os for en fremvisning.