Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN08127
Kontant
2.645.000
Udbetaling
135.000
Brutto / netto
10.423 / 9.400
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1961
Energimærke
E
Boligareal
69 m2
Stuer/Vær.
1/3
Ejerudgift pr. mdr.
3.107 kr.

Askevænget 23, 2. tv., Virum
2830 Virum

3.5V MED
ALTAN &
UDSIGT

ÅBENT HUS MED TILMELDING TIL ANETTE GOTTLIEB AG@JESPERNIELSEN.DK ELLER SMS 50170020
Nyistandsat 4-værelses lejlighed i hjertet af Virum.
Der blev udelukkende valgt materialer fra øverste hylde, da sælger gik i gang med at totalrenovere denne lyse og indbydende lejlighed, der nu kan blive jeres nye hjem. Alt er skiftet – også installationerne – og der er lagt vægt på godt håndværk og solide materialer, så I ikke skal afsætte meget tid til vedligeholdelse de første par år. Tiden kan I til gengæld bruge på at slappe af og nyde solen på de store grønne friarealer, der udfolder sig rundt om bygningen. Her er der masser af plads til boldspil og leg, og kvarteret er fredeligt og børnevenligt med kort afstand til alt det, der er brug for i det daglige. Faktisk finder man både Fuglsanggårdsskolen, SFO, Virum Gymnasium, Virum Svømmehal, sportshallen, flere gode daginstitutioner, Virum Station og adskillige dagligvarebutikker inden for en radius af 800 meter fra adressen.

Lejligheden er placeret på anden sal i en solid ejendom fra 1961. Den rummer 69 veludnyttede kvadratmeter, og når I flytter ind her, bliver I samtidig en del af en sund ejerforening med lave ejerudgifter. Når I træder indenfor, bliver I mødt af en nydelig entré med gode garderobefaciliteter og flotte bøgetræsgulve, der går igen i samtlige rum bortset fra badeværelset. Fra entréen er der adgang til et lyst og lækkert opholdsmiljø bestående af et stilrent indrettet køkken med pyrolyseovn og quooker integreret i vandhanen samt en dejlig stue med udgang til stor, sydvestvendt altan, hvorfra udsigten over området kan nydes i fulde drag.
Endelig er der et flot og moderne badeværelse med specialdesignet glasdør i brusenichen og plads til vaskemaskine, et stort soveværelse med skabsvæg samt to reelle værelser, der er lyse og nemme at indrette.
Til lejligheden hører desuden et tørt kælderrum og adgang fælles cykelkælder, samt vaskerum og tørrerum. Foran ejendommen er der gode parkeringsmuligheder, og pendleren vil sætte pris på, at der er dejlig kort afstand til motorvejen og kun 25 minutters kørsel til hjertet af København.

En virkelig velindrettet lejlighed, der fremstår i flot og nyrenoveret stand. Ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.