Åbent hus: 6/12 kl. 12:00-12:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNF0167
Kontant
3.595.000
Udbetaling
180.000
Brutto / netto
14.487 / 12.879
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1962
Energimærke
D
Boligareal
62 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.518 kr.
Forbrug pr. mdr.
492 kr.

Bianco Lunos Alle 4A, 3. tv.
1868 Frederiksberg C

SJÆLDEN
UDBUDT
FR.BERG C

ÅBENT HUS MED TILMELDING SKAL SKE TIL THZ@JESPERNIELSEN.DK

Lys lejlighed med altan og elevator. Hvis du drømmer om at bo smukt, centralt og samtidig vil nyde roen omkring dig, så er denne skønne lejlighed et godt bud på dit kommende hjem. Nu kan du blive den heldige ejer af denne skønne og rummelig treværelses lejlighed i hjertet af Frederiksberg. Lejligheden ligger på en rolig sidevej til Gl. Kongevej og kan derfor prale af en af Frederiksbergs bedste beliggenheder. Kun ca. 50 meter væk kan du nyde de grønne områder i Landbohøjskolens Have, og i løbet af få skridt kan du stå på Gl. Kongevej, som byder på et bredt udvalg af specialforretninger, spisesteder og fortrinlige caféer. Du får ydermere flere indkøbsmuligheder, busforbindelse og metrostation, mens cyklen kan bringe dig til Indre By i København på under ti minutter. Har du lyst til en rask gåtur i smukke omgivelser, kan du tilmed spadsere til Søerne og ikke mindst Frederiksberg Have.

Indenfor venter dig et flot køkken-alrum. Gennem de store vinduer forsynes du med masser af lys, og her er der fin plads til, at du kan indrette dig med både spiseafdeling og en komfortabel sofakrog. Køkkenet er designet af Poggenpohl i en enkel, nordisk stil med både lyse og sorte fronter, som bidrager til den behagelige og indbydende atmosfære i rummet. Herfra er udgang til den skønne altan, som nemt kan arrangeres med et cafébord og to stole. Altanen er en vidunderlig oase af ro og ren velvære, hvor du kan se frem til afslappende stunder og en dejlig uforstyrret aftensol og smuk solnedgang. Afslutningsvis kan du se frem til to nydelige værelser og et ældre, men funktionsdygtigt badeværelse med badekar og brus, terrazzogulv og et pænt møblement.

Du placerer dig på en yderst eftertragtet adresse på Frederiksberg C. Du flytter ind i en pæn og velholdt ejendom, som er opført med rød murstensfacade og altaner på ydersiden. Der er parkeringsmuligheder lige ved opgangen med elevator op til lejligheden. Som beboer i ejerforeningen har man adgang til skønne grønne fællesarealer i gårdhaven, kælderrum og vaskeri. Udlejning er tilladt.