Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02147
Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Brutto / netto
32.188 / 28.669
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1903
Energimærke
E
Boligareal
102 m2
Grundareal
1.632 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.254 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.246 kr.

Annasvej 9, 2.
2900 Hellerup

LÆKKER
BOLIG PÅ
SUNDVEJEN

ÅBENT HUS PÅ SØNDAG – DET ER MED TILMELDING, HVORFOR I SKAL KONTAKTE EJENDOMSMÆGLER PETER PABST-KARLSSON VIA MAIL: PPK@JESPERNIELSEN.DK.
Nu udbydes en super flot bolig på hele 138 etagemeter (102 m² boligareal). En helt særlig visuel oplevelse og en prima beliggenhed på en af de attraktive sundveje i Hellerup er blot nogle af de herlighedsværdier, som kendetegner jeres nye hjemmebase, der også forkæler øjnene med vue til Øresund fra balkonen. Villalejligheden er placeret i toppen af en arkitekttegnet ejendom omgivet af en flot fælles have, hvor man for nyligt har tilføjet et udebad. Den anerkendte arkitekt Anton Rosen førte pennen i 1903, da boligen blev til, mens man gennem tiden har tilføjet moderne komfort i de nostalgiske rammer. Blandt de seneste opdateringer kan nyt el, loftrenovering og fritlægning af bjælker i 2019 nævnes. Samme år kom også det unikke snedkerkøkken til, og lejligheden blev malet af en maler.

Netop egetræskøkkenet er en af de markante detaljer i opholdsrummet, hvor det kipførte loft med synlige bjælker bidrager til en imponerende æstetik. Det mørkegrå køkken med fingertappede skuffer er specialdesignet og gennemtænkt med en valset stålbordplade, som får naturlig patina, samt vitrineskabet, der harmonisk er placeret ved væggen med blottede mursten. Køkkenet og dagligstuen med brændeovn flyder sammen og bliver til lejlighedens kerne, og kvadratmeterne fordeler yderligere et toilet, et badeværelse og tre værelser, hvoraf det ene er et charmerende tårnværelse på 36 m² (ej godkendt til natophold). Et andet værelse lader jer træde ud på balkonen mod øst til rolige stunder med en god bog og morgenkaffen i solen, mens vuet til vandet bliver kulisse for hverdagen.

Fælleshaven er en grøn oase med legefaciliteter til de yngste og udebadet, som giver sommeren de bedste betingelser. Fortil har I parkering til to biler. Kvarteret strækker sig mod Øresund, og turen til sandstranden for enden af Annasvej kan tælles i skridt, mens I også er nær Strandvejens fristelser og grønne åndehuller. Charlottenlund Strandpark og Hellerup Havn er en del af nærområdet, ligesom byens handelsstrøg og alle hverdagsbehov i form af skole, pasningstilbud og indkøb ligger i en radius af én kilometer.