Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02225
Kontant
6.995.000
Udbetaling
350.000
Brutto / netto
27.483 / 24.792
Boligtype
Villa
Opført
1964
Energimærke
F
Boligareal
166 m2
Kælder
76 m2
Grundareal
1.500 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
6.730 kr.
Forbrug pr. mdr.
3.917 kr.

Hvidegårdsparken 84
2800 Kongens Lyngby

ARKITEK
-TONISK
KVALITET

ÅBENT HUS MED TILMELDING. SKRIV TIL MH@JESPERNIELSEN.DK

Bliv forført af arkitektonisk kvalitet og naturrigdom i Kongens Lyngby. Denne usædvanlige villa blev totalrenoveret i 2011-2012, og et prægtigt design præger nu husets indre. Boligarealet på 166 m2 fordeler sig i ét plan med tre værelser, to badeværelser og en rummelig stue i forening med køkken-alrummet. Kælderen på 76 m2 byder på vaskerum, gæstetoilet og flere disponible rum, og baghaven strækker sig ud mod det naturskønne skovområde ved Ermelunden og Dyrehaven.

Den velkomponerede villa er tegnet af brødrene Johannes og Aage Paludan og er et tidstypisk eksempel på et af de individuelt arkitekttegnede værker, som brødrene tegnede og anlagde nord for København i løbet af 1960’erne. Huset ligger badet i lys fra de kvadratiske vinduespartier, der samtidigt trækker den vilde natur fra baghaven ind i stuen. Gennemgående trægulve i egeparket støber stueetagen sammen, og det stilrene, snehvide højglans-køkken kommer med et væld af integrerede kvalitetshvidevarer fra blandt andre Gaggenau. Med denne villa får I gavn af en velovervejet planløsning, hvor børnene kan boltre sig i den ene ende, og forældrene kan trække sig tilbage til egen afdeling i modsatte ende af huset. Familien kan atter finde sammen om praktiske gøremål og fælles aktiviteter i den store, lyse stue og i køkken-alrummet.

Villaen lokker også med sin store sydvendte grund på hele 1.500 m2, hvor I har Ermelundens fredede naturområde bogstavelig talt i baghaven. Her kan I også nyde sommerdagene på terrassen, eller slå jer løs på havens plane plæne, der indbyder til spil og leg. I Kongens Lyngby er der flere fornøjelser at kaste sig over. Udover naboskabet med Dyrehaven får I også kort afstand til et hav af indkøbsmuligheder i Lyngby, Helsingørmotorvejen, der fører ind til København og adgang til endnu mere natur omkring fantastiske Furesø.

Denne villa er absolut værd at se nærmere på.