Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02141
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1978
Energimærke
D
Boligareal
56 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1

Holsteinsgade 66, 5. 3.
2100 København Ø

TOP
LÆKKER
3ER

Yderst præsentabel og topmoderniseret 3-værelses Østerbro lejlighed med stor solrig altan og elevator samt en fantastisk udsigt til Nordhavn.

Velindrettet og flot 3-værelses lejlighed i hjertet af Østerbro udbydes nu til salg. Lejligheden har netop gennemgået en modernisering med bl.a. nyt køkken med opvaskemaskine og nye fliser på bad og toilet samt combi vaske/tørre maskine. Alle vægge er blevet spartlet og fremstår nymalet, ny el samt eltavle og flotte nye massive plankegulve. Lejligheden består endvidere af en fordelingentré, soveværelse til gården samt soveværelse ved entré, lækkert åbent køkken, rummelig stue og med udgang til solrig stor altan. Sund og velfungerende ejerforening. Der er fjernvarme, dørtelefon, brugsret til depotrum samt hyggeligt gårdmiljø med borde og bænke. Lejligheden er ideel som forældrekøb, delelejlighed eller singlen, der sætter pris på luksus.

Lejligheden ligger i gåafstand til det hyggelige caféliv omkring Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade samt Bopa Plads, og er man til rekreative områder er man tæt på Kastellet, Langelinie, Søerne, Fælledparken og om sommeren er der bare 5 min. på cykel, hvis man har lyst til at bade i Svanemøllebugten eller i det nye havnebassin i Nordhavn. S-tog og metro er i kort gåafstand fra lejligheden. Skal vennerne imponeres kan anbefales en tur på restauranten The Silo, som er åbnet i det nye Nordhavn.