Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01279
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1890
Energimærke
E
Boligareal
175 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/1

Lykkesholms Allé 8, 1.
1902 Frederiksberg C

UNIK
6V
FR.BERG C.

Hvis I er på jagt efter en flot, stor lejlighed med sjæl og en fantastisk beliggenhed på Frederiksberg C, så er I kommet til det rette sted. Ejendommen på Lykkesholms Allé 8 er fra 1890 og har et historisk og stilfuldt ydre, der fortsætter indenfor. Gaden er en attraktiv stille sidegade til Gammel Kongevej, nær Søerne.

Boligen ligger på første sal, med de klassiske høje vinduer, plankegulve og højt til loftet. Indretningen er indbydende og anderledes end den traditionelle herskabslejlighed. De 2 meget store stuer er centrum i lejligheden, som byder på tre værelser, 3 stuer, de 2 en suite, et brusebadeværelse og et køkken med god spiseplads samt viktualierum.
Fra den ene stue er der adgang til en ualmindelig stor altan, vendende ud mod hyggelig gård og lækker atmosfære. Stuerne har smukke detaljer som dobbelte døre fra spisestuen til dagligstuen, stukloft, rosette og loftoptryk, hvilket tillægger rummene en elegant charme og et herskabeligt præg. Lejligheden trænger til diverse opdatering, mulighederne er mange. De tre dejlige værelser giver gode indretningsmuligheder og de har alle et skønt lysindfald fra dannebrogsvinduerne, som er et gennemgående element i lejligheden.

De solrige dage, der ikke tilbringes på jeres altan, nydes i den tilhørende gårdhave med en fliseterrasse og et græsareal. Dette giver jer et ekstra udendørs rum, hvor I kan have en stille stund væk fra byens leben. I bosætter jer utroligt centralt med kort afstand til det meste. Daginstituation og Kaptajn Johnsens Skolen ligger inden for et hundrede meter, mens indkøb og offentlige transport er i gåafstand. I området finder I desuden et væld af caféer, restauranter, og butikker, ligesom Søerne, Frederiksberg Have og Indre By er inden for rækkevidde.