Åbent hus: 1/11 kl. 13:05-13:35

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01298
Kontant
5.495.000
Udbetaling
275.000
Brutto / netto
22.105 / 19.655
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1891
Energimærke
C
Boligareal
105 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.563 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.100 kr.

Kingosgade 13, 4. TH.
1818 Frederiksberg C

SKØN
4V PÅ
FR.BERG C

ÅBENT HUS MED TILMELDING SKAL SKE TIL THZ@JESPERNIELSEN.DK

Det er ikke svært at forstå, hvorfor dette er en eftertragtet beliggenhed. Lejligheden ligger nemlig i gåafstand fra Frederiksberg Have, Værnedamsvej og Frederiksberg Alle. Udover at købe jer til en god adresse, så får I også et hjem med en indbydende atmosfære, hvor man hurtigt vil føle sig hjemme. Lejligheden virker stor og rummelig.

Lejligheden ligger i en klassisk ejendom med en murstensfacade i en varm nuance og en kombination af frederiksbergvinduer og dannebrogsvinduer. På bagsiden af bygningen ligger et gårdmiljø med flere forskellige solkroge og et særdeles velplejet udtryk.
Kvadratmeterne er udnyttet på bedste vis, så der eksempelvis er tilknyttet hems til hver af de tre værelser. Dette giver rig mulighed for en kreativ indretning, ligesom der er en særdeles god loftshøjde med loft til kip og ovenlysvinduer, som giver en luftig og lys atmosfære. Der er et rummeligt og pænt badeværelse. Dertil kommer den store stue, hvis arkitektoniske udformning ved vinduerne giver rummet et karakteristisk udtryk. Det lyse og rummeige køkken byder på en god spiseplads. Udover at lukke et skønt lysindfald ind, så åbenbarer et flot udkig over byens hustage sig fra vinduerne takket være den gode placering på øverste sal.

I får adresse på Kingosgade, som ligger i et af Frederiksbergs mest attraktive områder omkring Frederiksberg Allé og lige på grænsen til Vesterbro. Til hverdagens fornødenheder ligger indkøbsmuligheder, offentlig transport, skole og daginstitutioner tæt ved, mens også byens mange muligheder såsom take-away, lækre spisesteder, kulturelle tilbud og butikker omgiver adressen. Der er 300 mtr. til Frederiksbergs nye Metro.