Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02222
Kontant
16.900.000
Udbetaling
845.000
Brutto / netto
66.308 / 59.823
Boligtype
Villa
Opført
1899
Ombygget
1986
Energimærke
C
Boligareal
240 m2
Kælder
48 m2
Grundareal
1.092 m2
Stuer/Vær./Etager
2/6/3
Ejerudgift pr. mdr.
10.412 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.705 kr.

Niels Skrivers Vej 5B
2830 Virum

ADGANG
TIL
SØGRUND

ÅBENT HUS MED TILMELDING. SKRIV TIL MH@JESPERNIELSEN.DK

Liebhavervilla nær og med kig til Furesøen

Højtbeliggende pragtvilla beliggende på en af Virums mest attraktive adresser med kig til Furesøen. Her får I en helt unik bolig, der imponerer med en enestående atmosfære. Villaen er opført i 1899, og den oprindelige stil er omhyggeligt bevaret, selvom boligen løbende er renoveret og moderniseret, så den passer til den moderne families ønsker og behov.

Når man træder indenfor, får man fornemmelsen af at opholde sig i en højloftet herskabslejlighed med et betagende lysindfald. Eneste forskel er, at denne bolig er placeret lige midt i naturen med udsigt over Furesøen og kort afstand til skoven, der nærmest indbyder til lange gåture både sommer og vinter. Det første rum, man mødes af, er den smukke hall, hvor en elegant svunget trappe viser vej til førstesalen. Herfra går man videre ind i en praktisk fordelingsgang med tilhørende garderobe. På venstre hånd finder man et lækkert badeværelse med bruseniche, mens det stilrene køkken med hvide elementer, en hyggelig spiseplads og udgang til et dejligt, vestvendt terrassemiljø venter lige fremme. Endelig byder stueetagen på tre flotte stuer en suite, der ligesom køkkenet er indrettet med lyse trægulve og store, sprossede vinduespartier, der slipper dagslyset indenfor i rigelige mængder. Fra den stue, der er placeret længst mod vest, er der desuden udgange til terrassen. Det skønne soveværelse med vestvendt fransk altan og tilhørende walk in closet er placeret på første sal, hvorfra man har en fascinerende udsigt over have, trætoppe og sø. På denne etage finder man også yderligere to rummelige værelser, hvor det ene er udstyret med fransk altan, samt et flot badeværelse med brus.
Med til huset hører også en 48 kvadratmeter stor kælder i boligkvalitet, hvor sælger har indrettet fyrrum og et stort gæsteværelse, et stort loftsrum med gode opbevaringsmuligheder samt en dobbelt carport med tilhørende skur.

Udelivet nydes i den charmerende have, er omgivet af tætte hække, så man er helt fri for nysgerrige blikke, når man solbader på terrassen. Den grønne plæne giver god plads til leg og boldspil, og de store træer bidrager med skygge og stemning. Fra haven er der via sti og ny trætrappe nem og hurtig adgang til et fælles søstykke, hvorfra man kan bade eller sejle i kajak på Furesøen.

En herskabelig og særdeles velbeliggende villa med udsigt over søen og kort afstand til både skole, indkøbsmuligheder og station i Virum. Ring allerede i dag og hør nærmere.