Sagsdata

Sagsnr.
JNC02140
Kontant
3.595.000
Udbetaling
180.000
Brutto / netto
14.187 / 12.849
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1957
Energimærke
E
Boligareal
68 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.347 kr.
Forbrug pr. mdr.
800 kr.

Søgårdsvej 5A, 3. tv
2820 Gentofte

TOTALT
RENOVERET
3-VÆR

Åbent hus sker med tilmelding til: md@jespernielsen.dk
Totalrenoveret 3 V-lejlighed med både elevator og altan, hvor aftensolen kan nydes, mens du kigger udover de gamle fiskerhuse og Gentofte Sø til den ene side og det mangfoldige og pulserende handelstorv på Gentoftegade til den anden.

Efter en gennemgribende ombygning udført i højeste kvalitet står denne perle nu klar til at byde dig velkommen som første ejer i sine nye topmoderne klæder. Lejligheden er optimalt indrettet med to soveværelser mod den helt rolige gårdhave og et stort køkken-alrum med overdækket vest-vendt altan. Rummet er indrettet, så der er god plads til spiseafdeling i forlængelse af køkkenet samt et hyggeligt sofa-område med flot lysindfald fra de store vinduespartier.

Der er selvfølgelig styr på alt det praktiske, der er vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, komplet ny el og vvs og en elevator til døren. Alt er klar, du skal bare nyde dagligdagen med de mange muligheder som den attraktive placering med Gentoftegades rige handelsliv et par meter til den ene side og naturen med Gentofte sø nogle meter den anden vej byder på.