Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02236
Kontant
6.850.000
Udbetaling
345.000
Brutto / netto
26.935 / 24.266
Boligtype
Villa
Opført
1939
Energimærke
D
Boligareal
148 m2
Kælder
81 m2
Grundareal
653 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/3
Ejerudgift pr. mdr.
3.962 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.428 kr.

Kramsvad 10
2800 Kongens Lyngby

KLASSISK
FAMILIE-
VILLA

ÅBENT HUS MED TILMELDING. SKRIV TIL MH@JESPERNIELSEN.DK

Flot familievilla centralt i Lyngby – Unik og bynær beliggenhed

Det er en bolig med klassiske kvaliteter, der venter de nye ejere af denne rummelige familievilla, som ligger trygt og godt i et attraktivt kvarter, der har daginstitutioner, skoler og masser af indkøbsmuligheder i nærmiljøet. Boligen rummer køkkenalrum, stue og tre gode soveværelser og dertil kommer en 81 kvadratmeter høj, tør kælder i boligkvalitet. Den indbydende stil fortsætter udenfor på den omfangsrige træterrasse, der er hævet over den smukt anlagte have, der gennem sommerhalvåret rammer Kramsvad 10 ind i grønt. Bagerst i haven finder man desuden en hyggelig fliseterrasse, hvor fuglesangen kan nydes i ro og mag.

Villaen er opført i 1939 og udvidet med første sal i år 2017. Det samlede udtryk er harmonisk, og de mange rum er præget af rene linjer og en gennemført stil. Her er der valgt gode materialer, og stemningen er lys og indbydende fra første sekund. Stueetagen rummer et lækkert badeværelse med bruseniche og et flot køkkenalrum, der er sikkert indrettet med hvide køkkenelementer og smukke trægulve. Alrummet har god plads til selv et stort spisebord, hvor familie og venner kan samles om måltiderne, og med dobbelte døre er rummet forbundet til den store, flotte træterrasse, der er badet i sol fra morgen til aften.
Fra alrummet er der desuden adgang til en hyggelig opholdsstue, der ligesom alrummet imponerer med et skønt lysindfald. På første sal venter et dejligt soveværelse med skabsvæg, et badeværelse med bruseniche samt to flotte værelser, mens den høje tørre kælder blandt andet byder på et værksted med vaskerum, et toilet samt flere disponible rum, der nemt kan indrettes som kontor, gæsteværelse eller andet.

Beliggenheden er super central med masser af indkøbsmuligheder i nærmiljøet, flere gode skoler inden for gåafstand og nem og hurtig adgang til både svømmehal, boldklub og byens øvrige fritidstilbud. Der er desuden bare en kort cykeltur og gode busforbindelser til Lyngby Hovedgade og Lyngby storcenter, hvor man finder størstedelen af byens handels-, restaurations- og caféliv, og skal man til København, tager det blot 30 minutter, hvis man vælger toget, og 20 minutter, hvis man foretrækker bilen. Området byder desuden på flere skønne naturområder, og især langs Bagsværd Sø og Lyngby Sø er der gode stisystemer, så man kan lufte både børn, hunde og løbesko i de grønne omgivelser.

Hvis I vil have mulighed for at opleve denne spændende og velbeliggende bolig på nærmeste hold, så kontakt os for mere information og en fremvisning.