Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01302
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1955
Energimærke
D
Boligareal
100 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1

Nimbusparken 13, 3. TV.
2000 Frederiksberg

NEW
YORKER
STIL

ÅBENT HUS MED TILMELDING SKAL SKE TIL THZ@JESPERNIELSEN.DK

Særdeles eftertragtet 4V Newyorker lejlighed i Nimbusparken på 3. sal. En lejlighed som denne udbydes sjældent. Her er nemlig tale om en af de bedste placeringer i Nimbusparken. I 2006 blev den tidligere fabriksbygning totalrenoveret, og omdannet til ikoniske lejligheder, med imponerende 3,4 m loftshøjde, newyorker-nærmest panoramavinduer, som giver et fantastisk lys og rumfornemmelse, et super lækkert køkken/alrum, og en uovertruffen indretning. Arkitekterne Juul og Frost har i sandhed formået at skabe ejendommens helt egen stil, med charmerende inkludering af fortiden. Nimbusparken er nu en tryg og rolig oase, kun en lille kilometer fra Frederiksberg Have, 600 m. fra metro, ca. 4 km til Rådhuspladsen i København.

Lejligheden ligger højt på 3. sal med elevator i en flot opgang. Helt særligt for denne lejlighed skal fremhæves et frit view fra den store vestvendte altan. Indretningen byder på entré, 2 værelser, den ene med hems, stort badeværelse m. bruseniche og indbygget vaskemaskine, det store, virkelig lækre og stilrene køkken-alrum, hvor det nyere to år gammelt køkken giver ekstra opbevarings- og arbejdsplads. Der er rig plads til det store plankebord, og modsatte ende indrettes komfortabelt til hyggestue. Der er yderligere et rummeligt soveværelse samt et walk-in/pulterrum og hele lejligheden bades gavmildt i skønt lys fra de store vinduer til begge sider. På gulvene ligger massive Dinesen-planker, og disse er gennemgående, således at indretningen nemt kan ændres efter behov.

Foreningen er veldrevet og med et godt socialt sammenhold. Mulighed for parkering ved bygningen for godt 700 kr./md. eller i kælder. Der er fire supermarkeder indenfor 400 m og du er tæt på specialbutikkerne på Peter Bangsvej.