Sagsdata

Sagsnr.
JN08131
Kontant
5.495.000
Udbetaling
275.000
Brutto / netto
21.660 / 19.601
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1973
Energimærke
D
Boligareal
126 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.158 kr.
Forbrug pr. mdr.
818 kr.

Vejlesøparken 5, 3. TH.
2840 Holte

LÆKKER
3.SAL
BLOK 5

En af Vejlesøparkens meget attraktive og sjældent udbudte lejligheder i Blok 5, udbydes nu til salg. Lejligheden er blevet gennemgribende renoveret og fremstår overalt i en sjældent set flot og absolut indflytningsklar stand. Her kan blandt andet nævnes lækkert nyt badeværelse og gæstetoilet med gulvvarme, samt et flot og eksklusivt nyt køkken fra Designa.

Lejligheden byder indenfor i god og møblerbar entré, med flot skabsvæg, hvorfra der er adgang til det flotte gæstetoilet. Værelsesgang med gæsteværelse, kontor samt stort soveværelse med skabsvæg og adgang til eget badeværelse med bruseniche og forberedt til vaskesøjle. Lyst og åbent køkken alrum, hvorfra der er udgang til den vestvendte og solrige altan med udsigt til de omkransende grønne områder. Fra såvel entré som spisestue er der adgang til den store, lyse opholdsstue med vinduespartier i fuld bredde.

Vejlesøparken er et meget velholdt boligkompleks og fremstår således med sine store, grønne parklignende arealer som et meget attraktivt byggeri. I gåafstand findes endvidere rekreative områder som Geels Skov og Vejlesø med rigt dyreliv – stisystemer leder én direkte dertil. Holte station samt Holte Midtpunkt nås ligeledes nemt såvel gående som kørende.

Elevator og kælderrum.

En virkelig flot og velbeliggende lejlighed som skal opleves.